Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5847860 www.bgdnes.bg

Мис Тоца ГЪРМИ ОТ СИЛИКОН

 -Грамадански кратуни вместо бюст показва Антония Петрова

Необятни, титанически, колосални цици има Антония Петрова. Те не са дело на майката природа, а са хирургическа даденост. Отдавна Тоца е със силиконови импланти, но този път прекали.
Скандалната блондинка, която би шута на руския богаташ Александър Бередин, без да й мигне окото, се наля с нов силикон, като вече удари 800 кубика! Просташко-веселяшкият израз "големи като глава на второкласник" напълно приляга на Тоца. Даже покрай Хелоуин е редно да се каже, че са като тикви...
Тоца избра да направи премиера на бомбите не в България, а в чужбина. От няколко дни тя е в Испания с ново гадже милионер и се диви на барселонската архитектура. Там, сред фасадите на Гауди, лъсват нейните извивки, същински шамандури за еротичните удавници.
Тайнственият нов любовник на Петрова е неприлично богат и Барселона е само началото на романтичните им пътувания, споделя техен близък. Влюбеният мъж, доста по-млад от зарязания като куче Бередин, се заканил да скъса от пътуване русата си секскукла.
Новият иска напълно да заличи Бередин от съзнанието на носителката на титлата "Мис България". Руснакът обаче нонстоп напомня за себе си, макар и със скандални действия.
Както "България Днес" първи писа, Бередин унижи публично Тоца, като й открадна посред бял ден скъпия джип. Свидетели на грозната случка разказват как супер изнервеният около развода Бередин искал да унизи максимално доскорошната си съпруга - грабнал ключа от автомобила и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока. Русокосата миска останала сама навън в дъждовното и студено в този ден време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама