Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6028448 www.bgdnes.bg

Андреа се топи във фитнеса

Половинката на Кобрата ударно сваля кила

След многобройните нападки, че е дебела и не е във форма, певицата Андреа смята да се вземе в ръце. Половинката на боксьора Кубрат Пулев е твърдо решена да си върне предишните форми, които караха всеки мъж да я желае. Андреа била много разстроена, че всеки я мисли за дебела. Думите на хората обидили яко певачката и тя се зарекла да затвори устата на критиците си.
Отскоро блондинката е започнала да ходи на фитнес всеки ден. Желанието на Андреа било да влезе във форма и отново да се конкурира с телата на останалите й колежки. Русокосата изпълнителка се поти здраво в залата и е готова на всичко, за да върне тяло, с което радваше феновете си.
Андреа взела решението да започне да тренира няколко седмици преди 30-ия си рожден ден. Половинката на Кобрата разбрала, че ако не се поддържа с яки тренировки, тялото й ще увисне още повече. Освен това осъзнала, че с напредването на годинките ще й става все по-трудно да го върне в предишния му вид.
Преди певицата ходела на фитнес само за тонус, без да прави специални упражнения. Сега нещата се променили. Андреа си наела личен треньор, който да й изготви специална програма, за да може блондинката да е в топформа за лятото. Андреа посещавала залата всеки ден, а инструкторът й здраво я потил. Тренировките на певицата продължавали около час и половина, като за това време тя натоварвала почти всички мускулни групи.


Изпълнителката на "Неблагодарен" също така се подложила на строга диета, препоръчана й лично от нейния инструктор. Той казал на певачката да забрави куп храни, с които допреди Андреа се хранела всекидневно и обичала да консумира. Все пак в името на перфектното тяло русокосата бомба ги ограничила до минимум.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама