Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6301125 www.bgdnes.bg

Азис е НАЦЕПЕНА БАТКА

Васко стана новият Рамбо 

Ромският славей се превръща във фитнес маниак - подз

По морето (а вече и из цялата страна) има един израз - "нацепен батка". Това ще рече: млад мъж на неопределена възраст с брада, поддържани вежди, модерни дрешки, лъскава кола и яки мускули. Изобщо - нова версия на досегашните "коцкари", "гларуси" и "тарикати" - разликата е, че сега се набляга много на фитнеса.


Именно в "нацепена батка" се превръща Азис, който стартира кариерата си като "Васко". Тогава носеше рокли, токчета, изрусяваше се, слагаше перуки и беше ужасно... пълничък. А сега е като Рамбо - здрав, корав мачо. Вместо автомат държи микрофон в ръце, но напоследък най-много държи... щанга.

Реклама


Единствено в обективите на "България Днес" попадна сливенско-костинбродският чалга ас, докато се отдава на новото си хоби. За разлика от министрите в Западна Европа, които ходят на работа с велосипед, Азис ходи на фитнес с кола. С червена, огромна, изключително мощна и абсурдно скъпа кола - с "Бентли".


Същият звяр, който бе на Валери Божинов преди няколко години. Божинката пърпореше с транзитни номера и не успя даже да регистрира звяра, защото веднага го продаде на свой познат бизнесмен от Стара Загора за стотици хиляди левове. Сумата всъщност е към половин милион лева, но е напълно по възможностите на Краля на попфолка у нас. Азис през няколко седмици е в Турция, където прави грандиозни концерти и лапа умопомрачителни хонорари. Освен това участията на певеца в България зачестиха в последно време, а той е един от най-добре платените изпълнители у нас.


Та с това кръв червено "Бентли" Азис ходи на тузарски фитнес в закътан софийски комплекс. По потник и ръкавици изпълнителят на "Хабиби" се разкарва на няколко пъти между залата и паркираната отвън кола - ту иска вода, ту да събере малко слънчеви лъчи.
Евала, Арнолд Шварценегер!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама