Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6410096 www.bgdnes.bg

Галена захвърли сутиена

 Фолкаджийката се запусна, по цели нощи пее на мъже

Бельото не е сред любимите дрехи на фолкпевицата Галена. Изпълнителката на "Мама ураган" предпочита да ходи по участия без него!
Именно без сутиен тя разпали мъжките страсти на една от поредните й изяви в чалга клуб. Ултракъса рокля, а отдолу нищо - истинско удоволствие за господата.
За първи път след като се върна от майчинство, Галена се показа леко запусната. Освен че е захвърлила сутиена и е оставила гърдите й да се веят из клуба, певицата е спряла и със спорта. Отпуснатото коремче на чалгарката доказва, че на Галя й е писнало с ежедневните тренировки във фитнеса.


Певицата роди втория си наследник едва преди няколко месеца. 20 дни след секциото е започнала всеки ден с потене в залата, за да възвърне добрата форма, но скоро спряла с упражненията. Много бързо чалгарката се върна на сцената и в момента съчетава отглеждането на децата си с клубните участия. Галя би всички рекорди в чалгата, тичайки по изяви едва четири месеца след раждането.
По всичко личи, че майчинството вкъщи не липсва на певицата. Галена се забавлява в компанията на чужди млади мъже и с цяло гърло им пее. Кръшните танци все още се отдават на изпълнителката.


Наскоро певицата сподели, че не мисли да минава под венчило с любимия й Галин. Бизнесменът вече я убеждавал за трето дете, обещавайки й този път момиче, но и ще й трябва време да обмисли предложението.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама