Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10052168 www.bgdnes.bg

Холивудска звезда с чепици от Пещера

Марго Роби залага на обувки от БГ дизайнер за появата си на премиерата на "Отряд самоубийци"

По червения килим с български обувки мина холивудската звезда Марго Роби.

По време на премиерата на комиксовия хит "Отряд самоубийци" в Лос Анджелис Марго реши да заложи на бранд, създаден от българки. Близначките Валентина Безуханова и Сабина Гьошева заедно със своята приятелка Деница Бумбарова основават марката By Far преди няколко години и само за няколко месеца успяват да се наложат на световния пазар. Марго Роби, която във филма се завръща в образа на шантавата Харли Куин, избира класически модел отворена обувка с тънък ток, която допълнително подчертава белия гащеризон на "Шанел", с който е облечена по време на галавечерта. Цената на избраните от Марго сандали, произведени в Пещера, не е висока, чифт от модела струва около 400 евро.

Реклама

"Те са по-минималистични, семпли, носят винтидж усещане, но са микс между минало и съвременност. Не се ограничаваме в моделите. Ако решим да направим нещо по-странно, правим го", споделя неотдавна в интервю една от създателките на фирмата Деница Бумбарова.

Сред фенките на родната марка обувки и чанти са най-известните сестри в света Кендъл и Кайли Дженър, както и Бела и Джиджи Хадид. Софи Търнър също е забелязвана да носи чанти, произведени от бранда. Лизо, Дуа Липа, Ирина Шейк, Хейли Бийбър и десетки други световноизвестни звезди се влюбват в дизайнерските находки. Нина Добрев също удря едно рамо на сънародничките си, като често носи техни чанти и обувки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама