Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10074409 www.bgdnes.bg

Сексапилът превзе олимпиадата

Европейките бяха най-красиви на игрите в Токио

Олимпийските игри приключиха преди броени дни, но сега фокусът е изместен не към постиженията на спортистите, а към външния им вид.

Английските медии направиха класация кои са най-красивите атлети на най-големия форум, който се проведе в Токио.

Реклама

Разбира се, сексапил не липсва.

Оказва се, че най-красиви са спортистите на Европа.

Германката Алиса Шмид е абсолютна шампионка по сексапил на игрите в Токио. Блондинката, с тяло на моделка от списание, може и да не записа старт на пистата, но прикова погледите към себе си.

22-годишната красавица бе резерва в отбора на страната си в смесената щафета на 4 по 400 метра.

Веднага след ултрасексапилната Шмид се нарежда Бернадет Сюч. Румънката е състезателка по тенис на маса. Миньончето, високо едва 1,59 м, също е в отбора на блондинките.

Щатите, които спечелиха най-много медали на игрите в Токио, също имат секси спортистки. Джесика Рей Спрингстийн спечели сребро в конната езда, но и сърцата на феновете с ослепителната си усмивка.

Италианската тенисистка не успя да спечели отличие за родината си в тениса. За сметка на това обаче прикова погледите на всички мъже. Блондинката е истинско копие на Барби.

Реклама

Летисия Буфони от Бразилия е най-сексапилната представителката на Южна Америка. Състезателката по скейтборд е супергореща мадама. А снимките й в социалните мрежи имат милиони харесвания, особено тези по бански.

Волейболистката Зехра Гюнеш не успя да помогне на съотборничките си във волейболния турнир, за да спечелят медал. Брюнетката има суперизваяно тяло. Краката й са блян за много мъже. И напълно разбираемо, след като е висока цели 1,97 м.

За да няма сексизъм, английските медии направиха и класация за мъже. За най-красив на игрите в Токио бе определен гимнастикът Сам Микулак. Той е от САЩ. А жените са готови на всичко, за да се докоснат до него.

Няма как в класацията да не присъства и знаменосецът на Тонга. Пита Тауфатофуа има тяло на бог. На всяка олимпиада, на която участва, той излиза гол до кръста, а в ръката си държи флага на родината.

Най-титулуваният олимпиец на игрите в Токио - плувецът Кейлъб Дресел, е класиран на трето място. Американецът грабна 5 златни медали, но и разтуптя сърцата на милионите жени, запленени от фигурата му.

Реклама
Реклама
Реклама