Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10118232 www.bgdnes.bg

Кралски особи се притеснявали, че Мeган ще превърне погребението на принц Филип в зрелище

Принц Хари и Меган Маркъл обмисляли да кажат името на кралската особа, за която твърдят, че е направила расистки коментар преди раждането на сина им Арчи, разкрива днес „Дейли Мейл“ (Daily Mail), цитирани от Vesti.bg

Актуализирано издание на биография на двойката казва, че те са претеглили възможностите за „споделянето на тази подробност“ в своето ексклузивно интервю пред Опра Уинфри. Въпреки това Меган казала на Опра, че разкриването на самоличността на този човек, ще му „навреди много“.

Реклама

В новия епилог на книгата „Да откриеш свободата“ има нови драматични твърдения за двойката, състоянието на отношенията им с кралското семейство и последиците интервюто им.

В него се казва, че принц Уилям бил изключително „ядосан“ от това, което са направили брат му и Меган, но самата Меган смятала тази им постъпка за „катарзис“ и за нея това било „освобождаващо“. Освен това книгата цитира приятел на херцогинята, който се оплаква, че месеци по-късно монархията е поема „малка отговорност“ за нейните обвинения.

Книгата също така разкрива, че някои членове на кралското семейство са изразили „тихо задоволство“, че Меган Маркъл не присъства на погребението на принц Филип, защото „не искаха цирк“ или тя да „направи спектакъл“, твърдят източници, близки до херцозите на Съсекс.

Меган не пътува от Калифорния до Великобритания със съпруга си през април за погребението по лекарски съвет, тъй като по това време беше в напреднала бременност с второто дете на двойката – Лилибет.

Авторите на книгата Омид Скоби и Каролин Дюран твърдят, че членове на кралското семейство били щастливи от отсъствието на Меган, защото

не искали цирк“ или Меган да превърне погребението в „зрелище“.

Актуализираното издание на книгата трябва да излезе на 31 август – 24-ата годишнина от смъртта на принцеса Даяна. Откъс обаче вече изтече във в. „Индипендънт“ (Independent). В книгата се твърди ощe:

Венец, поръчан от принц Хари за службата за Неделята за възпоменание* в Лондон миналата година, останал в кутия в Кент
Принц Уилям бил „бесен“ от обвиненията на Хари и Меган в расизъм „обсъждани в публичното пространство“
Обвиненията в тормоз срещу Меган показали, че някои хора искали да уронят авторитета ѝ преди интервюто с Опра Уинфри

Реклама
Реклама
Реклама