Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10135865 www.bgdnes.bg

Грахич се завърна по кожени ботуши

След дълга пауза ексвокалистката на Слави отново пропя по дискотеките

В края на летния сезон една позабравена чалга фурия се завърна.

Цветелина Грахич рестартира кариерата си наскоро и започна да получава покани за участия от клубовете край морето. Татуираната певица няколко последователни вечери пя песни на Слави и "Ку-ку бенд" в различни чалготеки. Освен че популяризира творчеството на най-новата политическа фигура у нас, Грахич използва и неговия запазен маниер - плезенето.

На повечето снимки Цвети е изплезила език и показва с ръце жеста на рокерите, нещо, което Трифонов често практикува по време на легендарните си чалга турнета. Сексапилната изпълнителка не пропусна и да поразголи малко тялото си. Тя се качи на сцената с изключително къси панталонки, покрити от сако. Певицата заложи на дълги садо-мазо кожени ботуши.

Грахич отсъства изключително дълго от музикалната и клубната сцена. След като избяга от "Шоуто на Слави" през 2017, тя успя да запише едва 3-4 самостоятелни песни. Цвети явно е решила да постави ново начало в развитието си в попфолка. Макар да се случва в края на лятото, Цвети се надява този път да съумее да запази успеха си и да продължи да гради музикалната си кариера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама