Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10147836 www.bgdnes.bg

Братът на Лилана – Скилър, се сгоди

Любовната приказка започва след обща песен

Избраницата му е моделката Цветина Димитрова, Мис София 2014 и финалист на Мис Вселена България 

Бийтбоксърът Александър Деянов-Скилър, брат на певицата Лилана, се сгоди, узна "България Днес". Талантливият музикант предложил брак на дългогодишната си партньорка, моделката Цветина Димитрова, преди дни. Скилър не разкрива романтичния начин, по който се е стигнало до даване на годежен пръстен, като събитието бе отбелязано от изпълнителя със семпла снимка, която демонстрира нежен пръстен и фин камък. Сред хората, честитили за годежа, е певецът Мойсей, който сподели, че е било крайно време влюбените да се вземат.

Реклама

Цветина и Скилър се запознават преди повече от 8 г., за да работят по съвместна песен. Първата й песен "Ела към мен" излиза през 2013 г. и е продуцирана именно от Скилър. Цветина освен с музика повече от 10 г. се занимава и с моделство. Родената през 1990 г. Цвети завършва журналистика и гръцка филология в Нов български университет, а по-късно прави и магистратура в Софийския университет със специалност "Връзки с обществеността". От 19-годишна се занимава с онлайн журналистика. Кариерата й на модел започва през 2010 г., когато получава различни предложения за модни дейности. През същата година активно се снима и участва в няколко проекта. През ноември 2014 г. става финалистка на конкурса "Мис Вселена България", а месец по-късно печели титлата "Мис София". В началото на 2015 г. е наградена и с приза "Секссимвол Мис".

Предполага се, че сватбата на двойката ще бъде през 2022 г. и след отпускане на противоепидемичните мерки. През 2020 г. възлюбеният й бе обвинен за присвояване на евросредства, като срещу солена гаранция той бе пуснат на свобода. Личи си, че двамата са преминали катаклизмите в отношенията си, които са ги направили по-силни като двойка.

Двамата бяха забелязани и на протестите през лятото на 2020 г. с искания за оставката на тогавашния премиер Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

На свобода срещу 100 000 лв.,

които не плаща

През 2020 г. Скилър и сестра му Лилана бяха задържани и срещу тях бе повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група за незаконно усвояване на евросредства по програмата "Иновации и конкурентоспособност". Те са задържани на 25 април 2020 г. при специализирана операция на СДВР и ДАНС под ръководството и надзора на специализираната прокуратура.

При извършените действия по разследването от следователи от специализираната прокуратура са иззети сървъри, компютри и други доказателства за престъпната дейност. Според събраните доказателства групата е действала от 2016 г. Няколко фирми, контролирани от нея (повечето от които без реална стопанска дейност), са усвоявали средства по програмата, декларирайки покупка на един и същ софтуер от юридическо лице, регистрирано в чужбина - което също не е осъществявало търговска дейност.

Реално софтуерът е бил придобит с финансиране по европрограмата от действащо българско дружество, което го е предоставило за "ползване" на разследваните фирми. Докато Лилана лежа няколко седмици в затвора, Скилър беше освободен срещу парична гаранция от 100 000 лв., която по-късно бе намалена на 50 000 лв., които той сподели, че няма да плати в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения. Дори обяви, че е готов да влезе в затвора, защото е съпричастен със съдбата на сестра си.

Реклама
Реклама
Реклама