Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11185130 www.bgdnes.bg

Бейби бум сред звездите

Мария май чака близнаци?

Радост Тодорова изгубила две деца

Истински бейби бум се очаква сред звездите!

Тези дни стана ясно, че моделката Радост Тодорова и капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов ще си имат бебе. Щастливата новина бе съобщена от двойката в социалната мрежа. След радостната вест миската разкри през колко трудности са преминали с футболиста. Оказва се, че Тодорова и Мечката, както е прякорът на футболиста, пет години се опитват да имат дете. Преминават през няколко инвитро процедури. Миската разкри, че първоначално е била бременна с близнаци. Едното обаче губи.

"Това е нашият малък герой. Той се бори толкова силно да оцелее, когато загубихме близначето му. Загубихме дете и при предишната ми бременност. Не спряхме да се борим и да вярваме", разказа за мъките, през които е преминала, красавицата от Враца.

Реклама

Редица звезди и в попфолка са в очакване на рожба.

Първа щастливата новината обяви Джена. Преди няколко месеца изпълнителката на "Химия" съобщи, че очаква бебе. Джена вече слезе от сцената заради предстоящото майчинство. Очакваното бебе ще е номер 2 за певицата и половинката й Атанас Стоев-младши. През 2017-а тя дари любимия с мъжка рожба. Звездната двойка кръсти първородния си наследник на името на бащата.

Младата изпълнителка Диона също очаква бебе. Устатата блондинка продължава да крие щастливата новина въпреки тиражираната информация, че е бременна. Нещо повече - Диона още пее по нощните заведения. За да прикрива бременността си, певицата прибягва до носенето на широки блузи и обемни рокли, които да скрият наедрелите й форми.

Бременността на Диона е и обяснение за бързия й годеж. Преди повече от месец тя изненадващо показа пръстен на ръката си. С човека до нея, който е бизнесмен, са заедно отскоро. Това породи съмнения, но след като стана ясно, че Диона е бременна, всички разбраха причината за годежа.

Най-горещата клюка, която не е потвърдена, но и не е отречена, е чака ли Мария близнаци, както написаха няколко светски сайта. Мария не отрече тиражираните слухове, което подсказва, че 40-годишната певица ще става отново майка. 

Очаква се да роди в началото на есента. Певицата има едно дете от първия си мъж Димитър Андонов. Щерката на Мария е пораснала вече.

Реклама

Наскоро силиконката мина за трети път под венчилото с Мирослав Соколов. Двойката няма общи деца, но преди време певицата разкри, че планират това да се случи. Е, дано е така.

Друга пайнерка - Палома, също ще става майка, и то за пръв път. Певицата, която влезе с гръм и трясък в попфолка благодарение на Анелия, ще роди след няколко месеца. Въпреки че е бременна, Палома продължава да се изявява из нощните заведения. Доскоро за певицата не се знаеше, че има сериозен мъж до себе си, ала младата пайнерка реши да разкрие, че е сгодена. За бащата на бебето на чалга дивата се знае малко. Тя сподели кадър само как изглежда любимият й, без да дава подробности за името му, професията и прочие.

Първа през тази година роди Емилия. През миналия месец тя дари съпруга си Жорж с женска рожба. Семейството кръсти така желаното бебе на татко му. И носи звучното име Жоржина. За бременността си попфолк примата призна сравнително късно - в средата на декември. Преди това тя слезе от сцената, но така и не разкри причината за това.

Реклама
Реклама
Реклама