Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11243071 www.bgdnes.bg

Карали Куката да заплашва хора

След участието му в "Под прикритие"

Мислели, че Мариан Вълев наистина е мутра

Интересни спомени за отминали или не толкова времена сподели Мариан Вълев.

Актьорът, който след участието си в "Под прикритие" придоби прякора на екранния си герой Куката, споделя, че участието му е един от най-правилните избори в живота му.

"Понякога, за да стигнеш до правилния път, трябва да минеш по грешния", споделя Мариан.

Интересните случки около снимачния процес и превъплъщението му в най-популярния БГ гангстер не липсват. Вълев споделя, че много хора продължават да си мислят, че той наистина е част от ъндърграунд средите. Лошото момче на родната киносцена разкрива, че дори са го карали да заплашва хора.

Реклама

"Срещнаха ме някакви на магистралата и ме помолиха да се обадя на един да го сплашвам, защото аз съм Куката. Имаше всякакви такива неща. Може и да са си правили майтап с мен, но аз съм доверчив", спомня си през смях Куката.

Вълев споделя, че екипът, който стои зад перфектното изпълнение на кримисагата, не работи за пари.

"Там имаше тази комбинация, която много рядко се случва. Имаше изключителната енергия на един екип, който не работи за пари и слава. Всички се събрахме около една идея. Стотици хора, без които нямаше да се случи това. Например четири жени в БНТ, на които никой не им спомена името, но без тях нямаше как да има "Под прикритие". Това са Вяра Анкова, Севда Шишманова, Боряна Пунчева, Кремена Кадиева. Системата за финансиране е толкова тежка и сложна, че парите нямаше да дойдат при продуцентите, ако не бяха те. Благодарен съм, че съм част от този екип", споделя Вълев.

Куката разкрива, че сериалът е бил сниман въпреки всички трудности.

"Борехме се! Рязаха ни сцени, опитваха се да ни спират, беше чудо. Не ни позволяваха да псуваме, а все пак това е гангстерски филм, това е начинът, по който се говори. Но нещата се случиха с много труд и много любов", допълва звездата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама