Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/11267959 www.bgdnes.bg

Лили Иванова с маска, обсипана с камъни

Мъж с бели чепици съпровожда легендарната певица

Примата се пази от зарази и мръсен въздух

Красива маска, обсипана с камъни, пази от зарази и мръсотия Лили Иванова.

Примата на българската музика смело крачи по софийските улици, като продължава да носи маска, видяха работливите папараци на "България Днес". Въпреки падането на мерките Иванова все още се предпазва освен от COVID и от настъпващата грипна вълна. С настъпването на пролетта Лили добавя акцент към любимите си черни дрехи и този път по връхната й дреха има малки шарени цветчета. Топъл жълт шал пази примата от лекия ветрец.

Легендарната певица има личен асистент и шофьор, които са неотлъчно до нея. Едно от момчетата, които съпровождат примата, е облечено в така модерните напоследък спортни долнища, познати в близкото минало като анцуг. Мъжът залага и на изключително любопитни обувки, изцяло в бяло без връзки. Младият мъж носи багажа на Лили Иванова и през цялото време й кавалерства, като не я изпуска от поглед и я държи за ръка.

Реклама

В момента певицата усилено репетира и се подготвя за поредното си национално турне. Неуморната естрадна икона е планирала 30 концерта, като първият от тях ще бъде на 14 април в родния й Кубрат. Огромният интерес принуди Лили да обяви допълнителни дати за концерт във Варна. Примата ще представи творчеството си пред най-верните си почитатели от сцените на големите български градове. Така, след като мине през Видин, Габрово, Созопол, Пазарджик и др., Иванова ще приключи с традиционния си грандиозен концерт в София. Този път гласовитата БГ звезда ще събере феновете си не в зала 1 на НДК, където обичайно изнася концертите си, а в зала "Арена Армеец".

Лили се завръща на най-голямата родна сцена 10 г. след първия си концерт там. Именно тя е първият български изпълнител, който се осмели да покани феновете си на концерт в "Арена Армеец" през 2012 г. и напълни залата без проблеми.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от LI ORCHESTRA - Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселино-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни и перкусии, и LaTiDa - беквокали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама