Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11485234 www.bgdnes.bg

Вой на сирени в Лвов прати Анджелина Джоли в убежище (Видео, снимки)

Много фенове преследвали звездата Анджелина Джоли в Лвов, дори в моментите, в които градът се огласял от сирени, предупреждаващи за въздушно нападение, пише "Дейли мейл".

Както съобщихме по-рано днес, 46-годишната филмова актриса се радва на огромно обществено внимание. Тя е забелязана днес да пие кафе в Лвов.

Реклама

Появиха се видеа как Джоли и нейният екип бързат да се скрият на безопасно място след като чули воя на сирени. Дори има снимано клипче с този момент.

Дори и в миговете на напрежение почитатели на актрисата не спират да я преследват и да искат да си направят селфи с нея.

Бягайки, тя успява да си направи няколко снимки, да помаха на хората и да ги увери с думите „Добре съм.“

За визитата на Анджелина Джоли в Украйна се разбра по-рано днес, когато тя бе случайно разпозната от жители на Лвов, докато влиза да си купи кафе. Те моментално разпространиха видеа на звездата, а по-късно управата на града разпространи и снимка на актрисата, която е седнала на стълби в компанията на няколко малчугани. Актрисата и посланик на добра воля към ООН Анджелина Джоли пристигна в Украйна, за да подкрепи хората на фона на руската инвазия", съобщиха властите в Лвов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама