Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11519303 www.bgdnes.bg

Теди Александрова за скандалната си раздяла със сина на Тони Стораро: Радвам се, че се разделих с Емрах!

Никога повече не искам да имам каквото и да било с него, казва изпълнителката

Доли ЛУКАНОВА

"Не поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота напред не искам да поддържам връзка с него. Благодаря на Господ, че съм жива и здрава!"

Реклама

Това призна ексклузивно пред "България Днес" певицата Теди Александрова.

Скандалната раздяла между фолкизпълнителите се превърна в истинска сензация. Двамата с Емрах Стораро бяха заедно повече от две години. Дни наред в публичното пространство разправиите между тях не спираха, а мнозина определиха раздялата им като по-въздействаща и от турските сериали. Теди Александрова реши да говори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкрие отношенията им в момента.

"Всички наши близки, приятели и колеги, които знаеха каква е ситуацията, са в шах от неговото поведение. Защо го е направил, как го е направил и какво се е случило, той вътрешно най-добре си знае. Не търся отговори и не ме интересува вече", категорична е изпълнителката.

Теди споделя, че е емоционален човек, на когото може много бързо да му мине, и допълва:

"Всяко чудо е за три дни. Така е трябвало да стане. Добре се чувствам чисто емоционално. В тази ситуация нямах избор. Това е нелепо и смятам, че постъпих по най-дипломатичния начин."

Бившите влюбени си размениха обидни квалификации в социалните мрежи и на показ излязоха много тайни от връзката им. Една от тях е, че бащата на Емрах - Тони Стораро, не е подкрепял отношенията на двамата. Легендата в попфолка дори е направил курбан малко преди раздялата им, за да може синът му да се отърве от русото изкушение. "България Днес" се опита да се свърже с изпълнителя, но безуспешно. Пиарът му сподели, че Стораро не желае да коментира темата, а самата Теди споделя:

"Гледам си нещата напред, не ме бърка. Не съм обидена, а по-скоро разочарована от това, че толкова много заложих на нещо, което не е било истинско, а се е представяло за такова. Когато един човек обича истински, няма сила на земята, която да го спре, освен Божията."

Реклама

Блондинката не отрича, че Емрах се е държал подобаващо с нея и че е правил компромиси, докато са били заедно. Поведението му е било като на зрял мъж, което я е накарало да даде шанс на любовта им.

"Имало е много от негова страна,невероятни моменти, отношение. Като за 19-годишен даже си беше нереално. Аз мисля, че си взех всичко от тази връзка. Оставам с хубавото в себе си. Пожелавам му здраве, късмет и любов. Нека да намери човек, който наистина да отговаря на всичките им параграфи и ритуали и най-вече да бъде щастлив с това", откровена е попфолк фурията.

В момента тя се чувства много добре. Връзката и неприятните емоции от края й вече са в миналото. Съвсем скоро Теди сподели, че ще изненада феновете си с нова песен. Очаква с нетърпение лятото и дори дори е готова за нова любов.

"Един мъж може да ме впечатли с доброта. Много усещам хората и това е нещото, което ми е най-привличащо в човека. Усетя ли я тази нотка, определено могат да се случат нещата", споделя развълнувано тя.

Теди Александрова е на сцена вече 12 години. С умиление си спомня за първите стъпки в музиката и колко трънлив е бил пътят, за да стигне до славата, която носи днес.

"В тийнейджърските ми години имахме група. Събирахме се с момчета от моя квартал в Лом и свирехме, учехме песни, пеехме заедно с часове. Това оказа доста голямо влияние, защото ми е даде рутина на гласа и ми помогна за поведението на сцената. След това си изчаках момента да направя професионално крачката. Отидох на кастинг в "Пайнер" и го спечелих. Трудила съм се сама за това. Не съм разчитала на сериозни суми, нито на хора. За нов изпълнител тогава без никакъв гръб беше наистина много тежко", връща лентата назад Теди.

Започвам нови неща

- Теди, ще излезе ли песен от всички емоции, които ви връхлетяха напоследък?

- Първите дни бях много лабилна и мислех да си излея душата. Това да изпееш нещо за някого обаче е безценно и аз не смятам, че Емрах го заслужава. По-скоро бих събрала някакъв по-комерсиален момент, за да го поднеса на феновете си и те да се кефят. Ще загатна нещо, за да го изтласкам и аз самата от себе си.

- Какво ви вдъхновява?

- Вдъхновяват ме лични преживявания, времето, някакви сантиментални неща.

- На сцена сте вече 12 години. Кой беше най-тежкият за вас момент?

- Моментът, в който трябваше да се пречупя и да се върна на сцената след трагедията, която преживях. През 2012 г. почина момчето, с което бях година и половина, имахме много сериозна връзка. Трябваше ми един период, в който да реша дали искам да продължавам да се занимавам с музика. Сега вече от призмата на времето разбирам, че съм била много силна, щом продължих, и то по такъв нахъсан начин.

- Разбрах, че подготвяте много нови неща, бихте ли повдигнали леко завесата за тях?

- Не искам да издавам подробности за тази идея, докато не стане факт. Но мога да кажа, че моят музикален продуцент Митко Димитров ми подхвърли идеята, че и аз мога да бъда един много добър музикален продуцент. Започнахме да мислим в тази насока и как точно да го развием. Все още уточняваме нещата, но вече имам няколко изпълнители, с които смятам да работя.

Реклама
Реклама
Реклама