Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11522418 www.bgdnes.bg

Подивял гей закла немския си любовник

Двамата се ръгат, но нашенецът го намушква фатално

Побеснял хомосексуалист е задържан по подозрение, че е заклал германското си гадже след пиянска свада в Пловдив. Кървавият екшън се е разиграва на 5 срещу 6 май, съобщава сайтът "Трафикнюз".

В трагичната за немския гражданин вечер той и нашенецът сядат на раздумка. Тя е обилно полята с алкохол, тъй като приятелите се черпят няколко часа.

Реклама

Под влияние на алкохола двамата започват да си отправят обвинения и се стига до любовен скандал. Страстите бързо се разгорещяват и доскорошните ортаци по чашка вадят ножове. Не е ясно какво точно се е случило, но в следствие на разправията германецът е фатално намушкан в гръдния кош.

Българският му любовник също е наранен. След като осъзнава, че е нанесъл лоша рана на любимия си, нашенецът звъни на телефон 112 и търси помощ. Приятелят му обаче издъхва, преди медиците да успеят да се доберат до адреса. Към момента се изяснява точната причина за смъртта на германеца, но най-вероятно тя е вследствие на удар с нож.

Полицаите, които се отзоват на местопрестъпление, арестуват оцелелия българин, който е отведен за 24 часа в ареста към районното управление в Стамболийски и с прокурорска заповед ще бъде задържан за 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и предстои прокуратурата да поиска постоянен арест за задържания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама