Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11911836 www.bgdnes.bg

Теди Александрова открила Денис Теофиков

Бившата на Емрах забелязала таланта на покойния музикант още преди много години

Теди Александрова е открила Денис Теофиков за попфолка.

Блондинката забеляза таланта на покойния изпълнител, който си отиде от този свят завинаги на 21 г. Денис загина при инцидент през октомври миналата година.

Реклама

Теофиков хваща окото на Александрова много преди да стане популярен. Това се случва преди повече от четири години, твърди Теди. Изпълнителката дори е готова да запише дует с никому неизвестния тогава Теофиков. В крайна сметка до обща песен между двамата не се стига.

"Песента "Влюбена" трябваше да бъде именно с него, но тоналността не му допадна", казва Александрова.

Теди е категорична, че Теофиков още по онова време е бил нешлифован диамант.

"Тогава още нямаше песен самият той. Забелязах го отпреди да започне да пее професионално. То как да не го забележи човек", връща лентата назад певицата.

Месеци, след като Александрова открива таланта на Денис, той навлиза с гръм и трясък в попфолка. За кратко време става популярен. И много хора го наричат "българския Джъстин Бийбър".

В същото време певицата открехна завесата и за новия си мъж. Само преди месеци Александрова се раздели шумно с малкия син на Тони Стораро - Емрах. Теди и наследникът на Човека глас си изкараха кирливите ризи, ала, изглежда, певицата вече го е забравила и е открила отново любовта.

"Първата буква на човека, в когото съм влюбена, е "М", каза само Теди, без да дава повече подробности.

Реклама
Реклама
Реклама