Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12111589 www.bgdnes.bg

Михаела Стоичкова грабна фаталната корона

Раздадоха оскарите за силикон

Сексбомбата не крие целувката на дупето си, правила е секс в асансьор

Тежката корона на нова силиконова бомба вече носи Михаела Стоичкова.

Красавицата спечели конкурса "Мис Силикон 2022", който се проведе през уикенда във Велинград. Фаталното 13-о поредно издание на състезанието за тунинговани мадами представи осем претендентки, които се бориха за най-безценната корона в кариерите си. Журито, в което участие взеха Маги Сидерова и фолкфурията Бони, избраха Михаела за носителка на титлата. Сексбомбите дефилираха оскъдно облечени в известна дискотека в спа столицата на България. Щафетата предаде миналогодишната носителка на титлата Жасмина Стоичкова. И не, двете мацки нямат никаква роднинска връзка помежду си. Нито с футболната легенда Христо Стоичков, чиято по-голяма дъщеря Мика носи същото име като победителката.

След награждаването купонът продължава до малките часова на нощта, а участничките станаха неоткриваеми за медиите.

Реклама

"Изключително изморена съм и не мога да говоря в момента", успя да изрече с пресипнал глас Михаела пред "България Днес".

Силиконовата бомба признава неотдавна, че най-щурото преживяване, което е имала, е секс в асансьор. Изкусителката сама се хвали с лудориите си и го подрежда сред най-нетрадиционните неща в живота си.

Това не е първи конкурс за 27-годишната хубавица, която се подвизава в социалните мрежи като Мишел. Синеоката силиконка участва и в изданието на "Мис Плеймейт" през 2019 г. Дни преди надпреварата тя гордо заяви, че титлата й е капарирана.

"Аз ще съм новата плеймейтка на годината! Платих си титлата и ще спечеля!", обявила тогава пред свои приятелки атрактивната участничка в конкурса.

Тогава известната като Черната Михаела не си позволи да уточни колко и на кого е броила пари за титлата. В крайна сметка короната отиде при Михаела, но Тодорова. Решението на журито вбесява настоящата Мис Силикон и тя набързо слиза от сцената и се шмугва в гримьорната, за да се скрие.

Реклама
Реклама
Реклама