Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12424785 www.bgdnes.bg

Бившата на Благо ражда от Недко Сланината

Куини-Алис и бизнесменът се сгодиха след раздяла

Тайнственият годеник на Куини-Алис Николова е разкрит. Бившата на Благой Георгиев ще дари с дете бизнесмена Недко Петров-Сланината, научи "България Днес".

Двамата ще станат родители в най-скоро време. Моделката е в напреднала бременност, която успешно скри до последния момент. По същия начин тя крие и мъжа до себе си. Куини не го показваше и закриваше лицето му на общите им снимки. Двамата се сгодиха наскоро, но и тогава Николова не разкри кой е бъдещият й съпруг.

Реклама

Всъщност моделката и бизнесменът са преоткрили любовта. Те бяха заедно преди време, но се разделиха. Близо година живееха далеч един от друг. Сланината, който се слави като един от най-популярните плейбои на Варна, бройкаше плеймейтки. Николова имаше афера с един от бизнес партньорите на баща си. След раздялата й с богаташа Петров помолил за втори шанс. Оттогава двамата са неразделни, а скоро ще станат и родители. След това на дневен ред ще е сватбата.

Звучният прякор на младия богаташ идва от фамилния бизнес с месо и месни продукти. Най-продаваният артикул била именно сланината. Той е известен с афинитета си към красиви жени. Преди време имаше връзка с фолкпевицата Преслава. Той обсипвал певицата със скъпи подаръци. Един от тях е златна гривна с диамант "Картие", като уникалното бижу от Истанбул струвало 25 000 евро.

Куини-Алис стана известна покрай връзката си Благой Георгиев. Двамата бяха заедно около 7 месеца, докато моделката все още беше ученичка.

"Не бяхме един за друг", споделяла е тя неведнъж.

След това Георгиев започна връзка с танцьорката Емер Омерова, от която има син - Елай. Николова пък за кратко бе със сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо. След него срещна Недко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама