Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12527975 www.bgdnes.bg

Ето я сватбата на Дария Симеонова

Актрисата от "Откраднат живот" каза "да" на мениджър

Актрисата с чаровна усмивка Дария Симеонова изигра най-важната роля в живота си преди броени дни. Тя размени заветното "да" с дългогодишната си половинка Антон Бъчваров на брега на морето. Звездата от "Под прикритие", "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете" преди сватбата кръсти в църква сина си Макси. Малкият сладур бе почетен гост на голямото събитие. Часове преди това навърши 4 години, които бяха отпразнувани с огромна торта и целувки от мама и тате.

Семейството на номинираната с "Икар" за главна женска роля актриса получи стотици пожелания от приятели и колеги, а Дария не пропусна да благодари в мрежите за вниманието.

Реклама

"Случи се! Нашето Д&А. 09.09.2022. Обградени от роднини и приятели, препълнени с любов, прелели от емоции, влюбени повече от всякога, след 5 години, едно дете и много преодолени трудности се оженихме. Благодарна съм за тези дни, за нашия фестивал на любовта, за хората, които са около нас (не знам с какво сме ги заслужили!), за вятъра, за искреността, която ни заобикаля, и най-вече съм благодарна за теб - Антон Бъчваров."

Младото семейство обича да пътешества и цени естетиката. Запознава ги общ приятел от детството на актрисата. Антон е завършил университета в Шефийлд и е мениджър.

Любовта между двамата пламва на плаж, а младата актриса описва искрата, която пламва между тях, с "романтично, смело, дълбокомислено време с красиви разговори".

Тони от своя страна разказва пред приятелите си как е свалил Дария с книга. По време на свое пътуване до островната държава Вануату мениджърът предлага на Дария да стане негова законна половинка - отново на плажа.

Пет години след началото на любовта им, на круиз из Тихоокеанския риф, влюбените разбират, че ще стават родители на момче.

По-рано талантливата ни актриса бе ощастливена и в професионален план. Филмът "Майка" на режисьора Зорница София, в който Дария играе главна роля, е българското предложение за наградата "Оскар", реши Националният филмов център с председател Мария Бакалова.

Реклама
Реклама
Реклама