Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12548479 www.bgdnes.bg

Риалити герои окупират тв екрана

Трамплинът на форматите -

Карин от "Сървайвър" стана водеща, Ергенът се уреди с рубрика

Как е най-лесно да стигне човек до камерата и микрофона в телевизията?

Този въпрос си задават куп млади и талантливи деца, чиято голяма мечта е да се изявяват на малкия екран.

Е, отговорът не е само с много труд, умения и знания. В българския случай се оказва, че е достатъчно да участваш в риалити формат, за да постигнеш заветната цел.

Реклама

Факт е, че в последно време и новинарските, и развлекателните програми на телевизиите се напълниха с герои, които сме гледали в най-различни шоу програми.

Новото лице на спортната емисия на Би Ти Ви - Карин Околие, е добре позната от последния сезон на "Сървайвър". Лекоатлетката, която има нигерийски корени, отскоро цъфти на малкия екран. Околие не успя да грабне чека от 150 бона, но се уреди с нещо много по-голямо и стойностно - мечтаната работа да бъде водеща. Чаровницата е спортистка, няма опит в журналистиката и работата в медии, но въпреки това шефовете я назначават.

Колегите й от предаването Ванко и Ганка се уредиха с рубрика в "Преди обед". Влюбените гълъбчета ще дават идеи за постигане и поддържане на добра физическа форма.

Със собствена рубрика може да се похвали и първият ерген на България. Виктор Стоянов не срещна любовта в шоуто, но пък си намери работа в телевизията. Ергенът получи рубрика в най-гледаното предаване на Би Ти Ви - "Преди обед". Засега обаче и той и продуцентите пазят в тайна какво точно ще прави Ергенът.

"Страхувам се леко - каза за новото си поприще Стоянов. - Зрителите ще видят съвсем друг Виктор. Няма да раздавам рози", добави лаконично и загадъчно той.

Реклама

Други риалити герои, само че от "Фермата", също се намърдаха в телевизията. От миналата година една от победителките в шоуто на Иван и Андрей - Хепи Ванче, води собствена рубрика за пътувания. Винаги усмихнатата мацка се появяваше на малкия екран всеки уикенд в предаването "Тази събота".

Една от първите риалити героини, която проби в телевизията, е Зейнеб Маджурова. Блондинката тръгна от "Биг брадър" като участник. А през годините водеше най-различни предавания в двете най-големи телевизии. Зейнеб, която тези дни стана майка на близначки, се изявява като водеща в Би Ти Ви към този момент.

В Нова тв по-рядко залагат на авантюристи, тръгнали от форматите. Въпреки че има няколко риалити шоута, в ефира на частната медия като водещи не присъстват риалити герои. Изключение правят само кулинарните спецове при Гала. Готвачите в "На Кафе" стават популярни с изявата си в "Кухнята на Ада" и решават да показват своя талант на малкия екран.

Реклама
Реклама
Реклама