Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12701546 www.bgdnes.bg

Нина Добрев заживя с гаджето

Звездата от "Дневниците на вампира" и любимият й Шон свиват любовно гнездо в Ню Йорк

Българската актриса Нина Добрев заживя с гаджето. Звездата от "Дневниците на вампира" сви любовно гнездо с любимия си Шон в Ню Йорк. Красавицата, която е родена в София, но жъне успехи зад океана, и трикратният олимпийски шампион по сноуборд се настаняват в огромен апартамент в Голямата ябълка. Това разкриват куп американски издания, като се позовават на източници, близки до звездната двойка.

Реклама

"И двамата са много щастливи, че са предприели тази голяма крачка", издават информаторите пред списание US Weekly.

Нина и Шон Уайт са заедно от края на 2019 година. Прекарват пандемията съвместно и разбират, че са едни за друг. Двойката не може да се похвали, че е заедно, често заради постоянните си ангажименти. Нина е заета със снимки на филми и събития из целия свят. Шон, от своя страна, развива нов бизнес, след като прекрати кариерата си на професионалист.

Българската актриса и легендарният сноубордист се решават най-накрая на голямата крачка. Досега те живеят отделно. Срещат се най-вече по почивки извън САЩ или в дома на някой от двамата за уикенда. Решават да живеят в Ню Йорк - град, в който й двамата не са прекарвали много време. Нина дори никога не е живяла в Голямата ябълка.

"Любопитни са да опознаят новото място", допълват близки до звездната двойка.

След предприемането на крачката да живеят заедно в САЩ очакват скоро Шон да предложи брак на красивата актриса. Нина като всяка жена мечтае да се види булка и да стане майка. В последните месеци куп близки до Добрев приятелки се омъжиха. И всички очакват и красивата Нина скоро да мине под венчилото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама