Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12775342 www.bgdnes.bg

Новата звезда от "Братя" сериозно обвързана

Екранната следователка Андрея от кримисериала е гадже с колега

Новата звезда от "Братя" Анна Махмурова е сериозно обвързана. Мацката, която влиза в ролята на следователката в отдел "Наркотици" Андрея, ходи с колега.

Красавицата е гадже с актьора Георги Няголов. Двамата са заедно повече от три години. И дори живеят под един покрив.

Реклама

Двойката актьори обожава да прекарва свободното си време на тихи и усамотени места. Така Георги и Анна се наслаждават на времето си един на друг. Влюбените гълъбчета не обичат шумните купони, а предпочитат селския туризъм и чистия въздух.

Половинката на Махмурова е с няколко години по-възрастен от нея. Гаджето на звездата от "Братя" е в гилдията от близо 10 години. Той играе в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" във Варна. Сред най-популярните му роли е тази на Самсон във "Влюбеният Шекспир". Няголов отскоро е част и от трупата на столичен театър.

Въпреки че вече е звезда на малкия екран, Махмурова още е студентка. Тя учи в НАФТИЗ в класа на професор Атанас Атанасов. През следващата години й предстои дипломиране.

Младата актриса е суперщастлива, че има възможността да се учи на кино от доста популярни свои колеги. Махмурова споделя, че доказаните имена в гилдията като Искра Донова, Неда Спасова и Дани Ангелов й помагат много по време на снимките.

Любопитно е, че Анна е състудентка в НАТФИЗ с колегата си от "Братя" Калоян Катинчаров. Актьорът играе ченгето Георги в кримисериала.

Реклама
Реклама
Реклама