Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12815758 www.bgdnes.bg

Певицата Алекс Раева: Върнах се в София, за да гледам мама

Аз свалих мъжа ми, казва бившата вокалистка на Слави Трифонов

"Прибрах се в София, за да се грижа за майка ми. Тя има здравословен проблем с крака. Сменям й превръзките и правя всичко каквото се налага. Ходихме на куп лекари, но никой не може да открие проблема."

Това разкри ексклузивно и единствено пред "България Днес" Алекс Раева. Тя е дъщеря на актьорското семейство Наталия Бардская и Илия Раев.

Реклама

Певицата доскоро живя в родния на мъжа й Благоевград. Ала заради ежедневните грижи, които полага за майка си, се прибира в столицата.

"Хората си мислят, че когато се появявам по телевизиите, съм много богата. И всичко около врата ми е широко. Но това не е изобщо така. Седмичната грижи за майка ми възлиза близо 800 лева", започна разказа си Раева.

Бившата вокалистка на Слави Трифонов сподели и как се е залюбила с мъжа си. Раева има връзка от години с бизнесмена Любомир Палаханов. Двамата са родители на прекрасна дъщеричка - Лиа, която е на 3 годинки.

"Аз направих първата крачка към нашата любов - обяснява Алекс. - Един вид аз го свалих. Запознахме на една лодка, на която почти насила ме накараха да отида Орлин Горанов и съпругата му Валя. Те са орисниците ми. Интересното е, че Валя познава и двама ни от дълго време и когато я попитах защо чак сега ни среща, тя отвърна: "Първо, той беше много дебел". Много се смях, явно все пак знае, че има някаква доза повърхностност в мен. И добави: "Второ, просто, не бяхте готови един за друг". А ние в годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал "Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни!". Е, изтърпя ме, горкичкият", обясни Алекс.

Месец след като се срещат на лодката, Раева вече е бременна.

Реклама

"Дълго време преди това усещах, че вече искам да съм майка и съм готова за това. Но то така и не стана и слава богу, защото явно не е трябвало да се случва! Беше много смешно, когато първият тест показа, че е положителен. Аз не повярвах, невиждала такова нещо никога преди това, казах му: "К'во е това?! Тук има две черти!". А той с типичния си нрав отвърна: "Аз ти казах още в мига, когато го правихме, че ще забременееш!", но аз не му повярвах, естествено. И пет пъти ходих до аптеката като луда. А той си стоеше удобно и спокойно на дивана с едно вино и ми каза: "Що направо не вземеш наведнъж 10 теста или от колкото решиш, че имаш нужда, за да не сновеш като совалка напред-назад!". Даже жената от аптеката вече ми го беше предложила, мислейки на четвъртия път, че нещо не съм добре", обясни Раева.

Певицата е категорична, че с Любомир за пръв път се чувства истинска жена във връзката си.

"Не съм имала такъв мъж до себе си никога. Не съм мислила, че ще мога да изтърпя такъв мъдър, спокоен, търпелив, бавен, дори и в говоренето. Пълната ми противоположност. В началото това жестоко ме изнервяше и побъркваше! А той само ми отвръщаше: "Това е така и ти ще го разбереш и приемеш след време, спокойно!", и аз исках да... Не знам, направо! А още по-влудяващото е, че в 99% от случаите беше и е прав, копеленцето му", смее се вокалистката на Mind Trips.

Алекс е заета с куп ангажименти. В момента тя и Ненчо Балабанов играят в стендъп представлението "Познаваме ли се: На къс повод".

"Понякога се налага майката на Любомир да се грижи за малката Лиа. Тя тръгна на детска градина в София, ако това може да се нарече ходене. Защото се оказа много непостоянно - една седмица е там, две вкъщи заради есенните грипчета, хреми и градене на имунитет. Само че никой не ме предупреди за това и така се обърква изцяло програмата ми", казва с усмивка на уста Раева.

Реклама
Реклама
Реклама