Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/12879020 www.bgdnes.bg

Милена: Талантите са жертвата във всички риалитита

Никога не съм ревнувала братя Аргирови от Соня Васи, каза певицата

"Не можах да дойда на премиерата на книгата за братя Аргирови, защото бях в Созопол. Имам имот там и се занимавам с него", обясни отсъствието си от купона на най-известните БГ близнаци поп певицата Милена. Провокативната изпълнителка е тяхна любимка и те не са го крили никога. В един момент обаче около Благовест и Светослав се завърта 15-годишната тогава красавица от Варна Соня Васи и остава тяхно групи номер едно чак до заминаването си за САЩ.

"Благовест започна връзка със Соня Васи. Никога не съм ги ревнувала със Светослав от нея. Но нямам никаква представа нито къде е тя сега, нито с какво се занимава. А с братя Аргирови и досега сме приятели", коментира изпълнителката на "Неам нерви".

Реклама

Милена е ангажирана през летния сезон със своя музикален фест, който прави в Созопол вече близо 15 години. Признава обаче, че зимата ще е трудна не само за "бедните хора в България", но и за нея и колегите й заради намалената наполовина работа.

"Чудя се защо у нас не се дава картбланш на хората с талант и възможности? И в политиката, и в изкуството. Те са някак потискани в момента", смята Милена. Според нея "тези шоута, които вървят в момента, са един голям театър. Организаторите са организирали един хубав театър, журито играе театър пред камерите, а жертвите са талантите", разсъждава Милена. Самата тя от доста време не се е появявала в предавания по големи БГ телевизии.

"Не ме канят. Продуцентите си имат определен кръг от хора, с които работят. Така са преценили", каза поп певицата.

Тя преценява "като грешка" участието на едни и същи хора в различните музикални риалитита. "Колкото и да флиртуват с камерата, колкото и тя да ги обича, не са чак такъв капацитет, че да може да зависи животът и кариерата от тях", посочва Милена.

"Някои от участниците пеят по-хубаво от журито и хората го забелязват. Но журито налага своя вкус и не забелязва някои таланти. Аз се чудя дали наистина не ги забелязват, или така им е казано", недоумява ексцентричната изпълнителка.

Реклама
Реклама
Реклама