Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12897510 www.bgdnes.bg

Спасиха котки от "Междузвездни войни"

Бабата на Оби, Соло, Анакин и Кира се разболява, хитър мъж ги изоставя в клиника 

Сага, достойна за сюжет на епизод от "Междузвездни войни", преживяват четири котенца в столицата.

Реклама

Тримесечните Оби, Соло, Анакин и Кира, които са кръстени на герои от хитовата космическа поредица, първо губят стопанката си, а после хитрец ги изоставя в клиника и бяга от ветеринарните лекари.

"Котенцата пристигнаха в нашата клиника по най-нелепия възможен начин. Чрез майсторска актьорска игра и с драма, достойна за сериал. Възрастна жена с добро сърце се грижи за котенцата. По трагично стечение на обстоятелствата тя се разболява тежко и постъпва в болница. Нейните съседи се грижат за тях за кратко, но нямат възможност да ги задържат. Четиримата сираци - за щастие напълно здрави - се озовават в клиниката под претекст, че трябва да се обезпаразитят. След което техният спасител в лъскави доспехи лавира между лекарите в клиниката с различни думи, истории и инкогнито се измъква. Изоставените котенца могат да се хранят сами и под надзора на нашия екип растат и хубавеят", разказват от фондация "Четири лапи".

Много скоро Оби намира своя постоянен дом, оставяйки трите си братчета и сестриче да чакат за осиновители. Явно му е провървяло първи като най-старши от тях в "Междузвездни войни" сагата.

"Останали трима - Анакин, Соло и Кира, са малки сладки котенца с изградени хигиенни навици и нюх за приключения. Имат поставена първа ваксина и съвсем скоро предстои втора. Гонят се, гушкат се, бият се на игра и гледат всеки човек с широко отворени, пълни с интерес очи. Те чакат с искрено нетърпение хората, които ще ги дарят с любов, внимание и подслон", добавят от фондацията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама