Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12919015 www.bgdnes.bg

Хубавата Елена се обясни на любимия си: Попето стана българин от старо време!

Футболистът чукна 35 в семеен кръг, Паришева го сравни с Хаджи Генчо на Каравелов

Трикратният Футболист №1 на България Ивелин Попов отпразнува 35-годишния си рожден ден в тесен семеен кръг. Нападателят на "Левски" е с контузия и затова няма да играе в предстоящото дерби срещу ЦСКА 1948 тази събота. Плътно до Попето на празника бе неговата съпруга Елена Паришева. Бившата фолкзвезда се обясни на любимия си по нетипичен начин. Паришева сравни Ивелин с литературен герой на революционера Любен Каравелов.

Реклама

"Българин от старо време си ти! Както пишеше Каравелов в едноименната творба за персонажа на Хаджи Генчо: "Е такъв един българин, какъвто се рядко ражда и на Еньовден, защото е жива душа и пъргаво сърце". Честит да си ми, Душо моя! На 35 можеш с пълни дробове да дишаш гордо, пълен с удовлетворение от това, което постигна. Тихо, скромно, с чест и достойнство, с благодарност към Бог, съдбата и себе си! Защото това, което имаш и си, е единствено и само благодарение на самия теб! На несломимата ти воля, хъс, свобода, устрем, характер и мъжкарщина! Бъди здрав, не се променяй никога! Толкова се гордеем с теб", бе посланието на Паришева към Ивелин.

Към публикацията си в социалните мрежи красивата Елена е добавила и музикален фон от изпълнение на Слави Трифонов на песента "Петкьо льо, капитане".

Бившият национал на България и експевицата са заедно близо 13 години и имат едно от най-стабилните семейства във футбола. Двамата се радват на сина си Ивелин-младши и дъщеря си Емма. Наследникът на Попето дори върви по неговите стъпки, като тренира в школата на столичния "Септември". Малчуганите заживяха в София за първи път от лятото насам, като преди това израснаха в Русия, където премина голяма част от кариерата на Попов. Очаква се Ивелин да бъде аут от терените поне за месец заради мускулен проблем.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама