Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13263315 www.bgdnes.bg

Кулагин купонясва с плеймейтки

На БГ Оскарите на известните

Чалга дива опасно близка с Ергена Виктор

Устатият гримьор Валентин Кулагин се завърна в България и тръгна по светски купони. Бившият брадър дълго време прекарва в Дубай, но решава да се прибере в родината.

Кулагин бе гост на специални ВИП награди, който се проведоха в началото на седмицата в столично заведение. Гримьорът, който за малко да се сбие с плеймейтката Нора Недкова в къщата на "Големия брат", купонясва в компанията на редица силиконови бомби. Сред тях е и супер надарената Анна-Мария Чернева. Кулагин е сред супер красавиците и надига чашата, докато е заобиколен от едни от най-сексапилните и желани дами в България.

Реклама

БГ Оскарите, както са популярни ВИП наградите, бяха уважени от редица светски знаменитости. Освен най-популярните изпълнители сред гостите бе и първият Ерген на България - Виктор Стоянов.

Чалга дивата Татяна събра погледите на всички. Изпълнителката не остави много на въображението на гостите какво се крие под късата й секси рокля и прикова вниманието към себе си.

Ергенът връчи статуетка на певицата. Двамата дори демонстрираха опасна близост и някои си помислиха, че между тях има нещо. Само че Виктор е щастливо обвързан, а и не си пада по такъв тип жени като изпълнителката.

Сред призьорите бе и Иво Димчев. Екстравагантният изпълнител получи награда за творчеството си през годината. Със статуетка си тръгнаха още Тита и Гери-Никол. Двете поп певици показаха, че между тях няма вражда. И са в отлични отношения.

"Много благодаря за наградата. Скоро ще изненадам всички фенове, благодарение на които спечелих", обясни след наградите Яката дупара.

Чалгата също бе отличена. Емануела, Фики и Емрах Стораро, както и няколко млади изпълнители си тръгнаха със статуетки. А по-късно всички се насочиха към афтърпартито на купона.

Реклама
Реклама
Реклама