Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13279496 www.bgdnes.bg

Миска става съветник на депутат

Харесва партитата и пътуванията 

23-годишната Джесика Гюмишева е участвала в конкурси за красота, а сега ще съветва Владимир Табутов от "Промяната" - загл.

23-годишна миска става съветник на депутат!

Хубавицата Джесика Гюмишева е част от екип на народния представител от "Продължаваме промяната" Владимир Табутов, гърмят сайтовете в Пиринско. Депутатът е излъчен от листата на партията в Благоевградския избирателен район и в югозападната част на България вече се коментира екзотичното назначение на жълтите павета.

Реклама

Джесика има богат опит по подиумите на конкурсите за красота. Преди 5 години моделката успява да спечели първо място на конкурса "Мис Обзор". Победата й дава право да участват на "Мис България", където Гюмишева не успява да се пребори за ценната корона.

Девойката, която е родом от Сливен, учи право в Нов български университет и вероятно това е причината Табутов да разчита на нея за законодателните си дейности. За какво точно ще помага хубавицата, за момента не е известно. В биографията на Джесика може да открием и, че е тренирала спортни танци. От публикациите й в социалните мрежи става ясно, че обича да пътува до топли места и да се включва в партита за празници.

От всички назначени в 48-ия парламент сътрудници на депутати, парламентарни групи и парламентарни комисии Гюмишева е най-младата и тепърва ще доказва качествата си.

Преди около десетилетие страната ни се развълнува от назначенията на хубави момичета с еротични фотосесии на държавни длъжности.

Първо гръмна скандалът около моделката Елена Бончева, която преди години е красяла страниците на "Плейбой", а впоследствие става секретарка на Националната електрическа компания. После се появиха и снимките за кориците на "Плейбой" и "Максим" на Малта Пандева, която става данъчен инспектор в Националната агенция по приходите в Бургас. Веднага след скандала Бончева, която се оказа, че е назначена на 6-месечен изпитателен срок, изчезна, като имаше предположения, че си е взела отпуск, докато отшумят драмите около нея.

Реклама
Реклама
Реклама