Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13325795 www.bgdnes.bg

Винят българката Мелани за смъртта на Картър

Бебето ми е мъртво заради нея, твърди майката на певеца

Майката на починалия Арън Картър - Джейн Шнек, вини българската му годеница за неговата смърт. Освен това според нея Мелани Мартин се е възползвала от кончината на сина й.

Джейн пусна редица публикации в социалните мрежи, в които сипе обвинения към майката на внука си Принс. Интересно е, че набързо след това ги изтри. Но те вече бяха свалени от бдителни последователи и стигнаха до американските медии. Майката на Картър твърди, че Мелани е доила покойния й син за пари и се е възползвала от смъртта му.

Реклама

"Предупреждавах го от две години. Той почти се прибра вкъщи", гласи един от постовете й по повод годеницата на Картър.

И това е най-мекият туит на Джейн по адрес на българката. Следват още по-гадни обвинения.

"Сега Мелани планира бдение. Майната й. Тя го подлуди и печели при всяка възможност от смъртта му", гласи следващо съобщение.

Но и с това не се спира.

"Детективите от Лос Анджелис ми обещаха, че няма да заметат това под килима. Ще има пълно разследване. Мелани печели пари от смъртта му при всяка възможност. Отвратително е!", продължава Джейн.

Мелани и Арън започнаха да се срещат в началото на 2020 г. и се сгодиха през юни същата година. Те посрещнаха сина си Принс през ноември 2021 г. Постоянно се разделяха и събираха до смъртта на певеца преди месец.

Майката на Картър изтри всички свои съобщения, с които напада годеницата на сина си. А семейството й се опитва да изглади нещата с Мелани след тях.

Реклама

Самата българка обяви пред TMZ, че тя и Джейн са имали доста добри отношения преди смъртта на певеца. Не разбира осъдителните постове срещу нея. Мелани каза, че майката на любимия й я наричала "добра жена". Тя също така разкри, че асистент на сестрата близначка на Арън - Ейнджъл, се е свързал лично с нея. Той искал да се извини и да я уведоми, че обвиняващите публикации са премахнати.

Ейнджъл е администратор на наследството на брат си. То възлиза на около $550 000, които ще отидат при малкия Принс.

Семейството планира частна възпоменателна служба за певеца следващата година, когато ще разпръснат праха му. Мелани твърди, че е била поканена да присъства. Само преди дни Джейн обяви, че българката няма да е на опелото.

Реклама
Реклама
Реклама