Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13367345 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова с майка си за Коледа в Гърция

Нашето момиче в Холивуд се снима там в екшъна "Мръсни ангели"

Румяна Бакалова, майката на Мария Бакалова, е при звездната си дъщеря в Гърция, научи ексклузивно "България Днес" от самата нея. В южната съседка нашето момиче в Холивуд се снима в екшъна "Мръсни ангели", в който участват и световните суперзвезди Ева Мендес и Руби Роуз. В началото на месеца най-успялата БГ актриса в Меката на киното бе и в Мароко, другата локация, в която се развива действието на лентата.

"В Гърция съм в момента", каза за вестника Румяна Бакалова.

Младата топактриса обикновено кани ту в Лос Анджелис, ту в Кан майка си, но след финала на снимките на свой филм, докато сега дамата от бургаския квартал "Меден рудник" гледа с очите си правенето на кино.

Реклама

"Радвам се, че Прешъс Уилсън ще пее на живо в новогодишната нощ на централния площад в Бургас", сподели още майката на Мария Бакалова. Това вероятно означава, че нито тя, нито знаменитата й щерка ще се приберат за Коледа и Нова година в България.

Най-известната родна актриса в Ел Ей е много привързана към родителите си и винаги намира начин да им засвидетелства любов и уважение.

Звездата от комедията "Борат 2" глези с ултраскъпи подаръци майка си. Наскоро Мария я зарадва за рождения ден с дизайнерска чанта за 3000 евро. В Лос Анджелис пък я извежда в най-модните заведения, на общи обеди и вечери с холивудски знаменитости. В началото на август т.г. номинираната за "Оскар" 26-годишна бургазлийка покани на гости родителката си в Западен Холивуд, където живее. Времето е избрано неслучайно, защото тогава бе премиерата на дългоочаквания "Тела, тела, тела", в който Мария изпълнява една от централните роли.

Бакалова заведе на вечеря майка си с топстилистката на Холивуд Джесика Пастер, с която са близки приятелки от две години. Пастер изработва тоалетите и се грижи за публичната визия не само на българската актриса, но и на десетки холивудски величия.

На свой ред Румяна Бакалова винаги подкрепя в социалните мрежи дъщеря си и даже веднъж даде мощен отпор на хейтър, който иронизира Мария за потеклото й от краен бургаски квартал.

Както "България Днес" написа преди всички, Мария Бакалова е влюбена в родния си град. Като дете с родителите си и цялата рода тя е празнувала често Коледа и Нова година в живописното странджанско село Вършило, където е дошъл на бял свят баща й Вълчо.

Реклама
Реклама
Реклама