Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13400376 www.bgdnes.bg

Топмацките на 2022 г.

Показват всичко, което имат

Силикон на поразия и до шия - най-яките българки отново показват секси извивки

Българките са най-сексапилните жени на света. В това спор няма. Всяка година родните мадами се показват все по-горещи и горещи.
Изкушават яко, без да крият нищо от греховните си тела. И ние ви ги показваме - такива, каквито са - адски секси, нажежаващи страстта до червено.

Реклама

Дара крие природните богатства

Секси богиня! Така е определяна Дара от мнозина. Менторката в "Гласът на България" с всяка изминала година става все гореща.


Но има две лоши новини - певицата е обвързана. И - още по-тъжната - Дара рядко си позволява да показва апетитните си форми, въпреки че всеки иска да й се радва.

Откритието на годината

Мирела от "Игри на волята" е откритието сред новите секссимволи. Красавицата е напълно натурална. Има тяло убиец - безкрайни крака, малък ханш, чудесни бомби и ослепителна усмивка.


Мадамата е супер гъвкава - нещо, което се харесва на мнозина и в главата им настава експлозия от фантазии.

Двойничката на Барби

Мис Шумен е копие на кукла Барби. Никол Иванова е изваяна досущ като най-популярната жена на света.

Реклама


Русото изкушение е огън момиче. Блондинката е страшно секси и блян на мнозина. Уви, не стана Мис България, но Мис Сексапил на годината много ще й отива.

Николета, ще се пръскат!

35 години. Кой би дал на най-сексапилната българка тази възраст. Освен че времето си минава, гърдите на Николета изглеждат още по-големи и трудно нещо може да ги удържи.


Евалата на Ники Михайлов. Той със сигурност успява!

Русото изкушение

Всички мъже харесват блондинки. Но една специална направо я обожават. Жанета Осипова, дами и господа.


Мис Плеймейт е по-гореща от най-горещите дни през юли. Особено когато остане само по дантелено бельо. Тогава Жанета може да докара удар.

Ех, тази Славена

Славена Вътова категорично слага в малкия си джоб редица млади модели и манекенки.

Брюнетката е родила две деца, но изглежда зашеметяващо. Е, за това спомага и силиконът, който наля преди година и нещо. Но плочките на корема не са изваяни с операция. На всичкото отгоре Вътова може да готви, при това вкусно.

Гаджето на Аръков носи тежки дини

Габи, любимата на Иво Аръков, е винаги едни гърди пред всички жени. Мадамата има чудовищно голям бюст. При това е напълно естествен.


Габи е супер секси, млада, амбициозна и с голям балкон. Какво друго може да иска човек от жена си.
Евалата на Аръков, наистина.

Само по парфюм... и хавлия

Дори увита с огромна хавлия, Джулиана Гани не може скрие най-големите бомби в България. Момичетата просто искат на свобода.
Най-надарената нашенка, която има над 2000 кубика в пазвите, редовно ги показва, за което я поздравяваме.


Джулката обаче не е само едни големи надути балони. Пловдивчанката има страшно тяло, което е изваяно с много тренировки.

Галена не крие нищо

Галена не крие нищо още от години, след като се показа от ваната. Вече улегнала, певицата знае как да покаже уникалното си тяло на феновете, макар да е облечена.


Изпълнителката свали няколко килограма и изглежда като сексбогиня. Със сигурност можем да й дадем титлата "най-греховно тяло в чалгата".

Лидия е с дупе №1

Младата певица Лидия може да няма огромни силиконови гърди като колежките си, но има най-готиния задник. Блондинката, която е гадже за колегата си Наско Колев, показа зашеметяващи задни части, докато яхна джет на морето.


Младата изпълнителка не иска да разваля невинното си още тяло с операции, за което получава адмирации.

Мис Силикон е секси бонбон

И титлата бонбон на годината отива при-и-и... Жасмина Стоичкова. Избраната за Мис Силикон бръмчалка знае как да прикове вниманието към себе си.


Напомпаната мацка е винаги секси - без значение дали по бельо, по рокличка или дори с най-дебелия пуловер (шегуваме се, такива снимка няма).

Реклама
Реклама
Реклама