Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13505881 www.bgdnes.bg

Гадже ГЛЕЗИ Мис Силикон на ски в Швейцарските Алпи

Михаела Стоичкова крие новия, който плаща почивката в 5-звездния хотел

С луксозна почивка в Швейцарските Алпи е глезена носителката на титлата Мис Силикон Михаела Стоичкова от новото си гадже.

Мацката, която има 650 кубика във всяка гърда, е на ски ваканция в едно от най-скъпите места в Европа.

Реклама

Михаела още крие гаджето и не го показва. Стоичкова заби богаташа, който плаща ски ваканцията, преди няколко месеца. Мацката остана без гадже след конкурса, направил я популярна, ала бързо успя да омая нов млади и красив бизнесмен, с когото в момента е в Швейцария. Михаела не крие, че човекът до нея трябва да е заможен. Това е едно от основните неща, които бръмчалката търси у мъжете.

Влюбените гълъбчета отсядат в 5-звезден хотел, който се намира на 2222 метра надморска височина. А гледката през балкона е спираща дъха - покрити снежни върхове. Цените за нощувка започнат от 400 евро на вечер, но и силиконката, и новото й гадже обичат да си угаждат и са на принципа, че кефът цена няма.

Михаела се отдава повече на СПА процедурите, отколкото да шпори из пистите на курорта. Силиконовата бомба разпуска с масажи и във външното джакузи, което е с много гореща вода.

Вечер пък Мишето е водена на романтични вечери от изгората си. Докато хапват, майстор пианист забавлява гостите с виртуозни изпълнения.

Стоичкова има няколко корекции по тялото. Освен огромните бомби мацката е сложила и импланти в задника.

"Не си харесвах гърдите. Бяха малки и невзрачни. Исках да са по-големи, по-сочни и забележими. Преди години си направих втора операция на бюста. Първите импланти нещо се прецакаха. И така и така щях да се оперирам, реших да си сложи още по-големи", обясни преди време фурията.

Реклама
Реклама
Реклама