Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13626002 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Галена: Нямам операция на гласните струни

"Извинете ме, ако гласът ми не е в най-добрата си форма, но имах много участия напоследък. Не съм си правила операция. Ако на някой му се струва, че грача, това е от умора."

Така фолкпевицата Галена се обърна към почитателите си по време на свое участие. В клипче в тик-ток певицата отговори на коментарите по свой адрес.

Реклама

Те започнаха след нейна изява преди седмица. В социалните мрежи бързо се разпространиха кадри как Галена пее видимо в недобра форма на гласа си.

"За тези, които не знаят, Галена има операция на гласните струни, затова е такъв гласът й. Но поне пее на живо", защитиха я част от феновете й.

За разлика от певицата, много нейни колеги вече са преминали през тази интервенция.

"Моят професор ми каза, че ако продължава да пея, да викам и крещя по кръчмите, ще трябва да легна за трети път на операция. Спазвам хигиена на гласа - ултразвуци, физиотерапии, инхалации, и се надявам всичко да мине", сподели преди няколко месеца Константин пред вестника. През 2013 г. оперираха гласните струни на Коцето за втори път. Наложи се, след като проблемите с гласа му се възобновиха, въпреки че вече бе претърпял една интервенция. Тъкмо заради това и Коцето тогава смяташе, че втора такава ще е по-лека.

"Пълната упойка е най-ужасното нещо! Докато се събудиш, не знаеш от кой свят идваш!", обясни певецът. Като се събудил, лекарите му казвали да диша, но дробовете му били пълни с течност и Коцето се давел:

"Не можех да си взема въздух". В продължение на две седмици той почти не говори, а възстановяването било много тежко. Затова певецът се надява да не се наложи трета интервенция. Операция претърпя и Тони Стораро.

"Господ ме целуна втори път след операцията на гласните струни, която мина успешно, и сега продължавам да пея", сподели Стораро преди време.

Колежката на Галена, Преслава, също се ядоса наскоро на подобни клюки и отрече интервенция.

"Поправете си новината! Никога не съм си оперирала гласните струни!", написа изпълнителката.

Реклама
Реклама
Реклама