Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13679168 www.bgdnes.bg

Антов заведе любимата в Алпите

Футболният национал нагъва чорба в скъпарския курорт Сейнт Мориц

Футболният национал на България Валентин Антов заведе бившата волейболистка Ивана Асенова на романтична ваканция в Алпите. Двамата са гаджета от години и живеят заедно в Италия. Вальо използва кратката почивка, дадена му от "Монца", за да се качи с любимата в един от най-популярните зимни курорти в Европа.

Централният защитник заложи на вкусна чорба в заведение в Сейнт Мориц край едни от най-популярните ски писти. Курортът се счита за сърцето на зимния туризъм в Швейцария. Градът е сгушен в долината Енгадин, заобиколена от величествените швейцарски Алпи.

Реклама

"Сейнт Мориц има сърцето ми", признава приятелката му Ивана Асенова.

Вальо Антов и гаджето му пият по чаша червено вино. Наслаждават се на изумителни гледки към планинските снежни върхове.

Професионалните футболни играчи обаче нямат право да се качват на ски заради риска от непредвидени травми. Така например германският национал Мануел Нойер счупи крака си тази зима след спускане по писта, заради което бе глобен от своя клуб "Байерн" (Мюнхен). Затова и Антов бе само по дънки, а не по скиорска грейка.

За последно бранителят игра за своя клуб "Монца" при загубата от "Ювентус" в турнира за Купата на Италия. В края на януари тимът му удари торинци в първенството, но българинът не взе участие. Собственикът на клуба Силвио Берлускони бе обещал цял автобус с жрици на любовта за Антов и компания, ако победят и "Ювентус". Това обаче едва ли ще се хареса на Ивана и останалите футболни половинки.

Този сезон Вальо има едва 4 мача в италианската Серия "А", от които само в един е излязъл като титуляр.

Ивана е отличничка като студентка в един от най-престижните университети в света - английския Кеймбридж. Антов и Асенова живеят заедно отдавна.

Реклама
Реклама
Реклама