Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13726463 www.bgdnes.bg

Кучето Депутат се ошишка като истински депутат

Фернанда качва килограми, но е в перфектна форма

Храним я добре, признава стопанинът на прочутото четириного

Прочутото куче Депутат се ошишка като истински депутат. Чаровната Фернанда качи бързо килограми, след като бе прибрана от улицата от новия си стопанин Петър Илиев. Четириногото си живее повече от добре на топло и обожава да похапва хубава кучешка храна. Обикалянето безцелно по софийските улици вече е далечен спомен за Фернанда, която посрещна депутатите от последното Народно събрание. Политиците не успяха да свършат никаква работа там, но за сметка на това кучето се прочу и бързо си намери хора, които да се грижат за него.

В началото Фернанда опитва да яде от кошчето за отпадъци в новия си дом, тъй като дотогава е свикнала само с такава храна. Този вреден навик също остава в миналото и днес кучето Депутат хапва от най-хубавите лакомства за четириногото.

Реклама

"Жена ми я храни добре", признава стопанинът Петър, който живее заедно с приятелката си. Отскоро семейството има и нов член - малкото куче Ева, което също е прибрано от улицата.

"Ева е като малка сестра на Фернанда", казва стопанинът. Двете кучета излизат заедно на разходка, а вкъщи постоянни си играят и са неразделни. Въпреки че качва килограми, Фернанда е в перфектна форма. Кучето Депутат хаби калории с много разходки и тичане.

Осиновителят на най-известното куче у нас продължава да е нападан от различни "любители на животните". Според недоволните законният собственик биел кучето, държал го в тясно пространство и не го хранел редовно. Групи в социалните мрежи дори изпратиха инспектори от Столична община в новия му дом, които да проверят как се отглежда Фернанда. При инспекцията не се откриват никакви нередности. "Животното се отглежда при добри условия", заключават от Столичния инспекторат и подписват необходимия протокол.

Четете още

(Видео) Пинко и Пухчо се гушкат с Гриша Ганчев

(Видео) Пинко и Пухчо се гушкат с Гриша Ганчев

Осиновиха куче гратисчия

Осиновиха куче гратисчия

Кучето депутат се върна пред парламента
Кучето депутат се върна пред парламента

Кучето депутат се върна пред парламента

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама