Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13745931 www.bgdnes.bg

Любовните сцени на Меган Фокс в София зорко следени от гаджето на партньора й

Снимките на филма “Подчинение” (Subservience) приключиха вчера.

Холивудската актриса си тръгна по-рано, до края остана италианската звезда Микеле Мороне

Месец след началото, вчера в Киноцентъра в “Бояна” приключиха снимките на фантастичния трилър с работно заглавие “Подчинение” (Subservience), в който участват холивудската звезда Меган Фокс и италианският красавец Микеле Мороне. Режисьор на лентата е С. К. Дейл. Неотдавна той снима друг филм - Till Death, отново в киноцентъра “Ню Бояна” с участието на Меган Фокс.

Реклама

Новата продукция разказва за навлизането на изкуствения интелект в домовете на хората. Героят на Мороне си взема за домашна прислужница робот с човешки вид (Меган Фокс), докато жена му е в болница. Той обаче се влюбва в женския робот и отношенията им стават дори сексуални. У героинята на Меган Фокс също се зараждат чувства и започва убийствено преследване, когато той решава да прекрати отношенията им.

Кадрите за лентата, в които участва Меган Фокс, приключиха малко по-рано и тя отлетя от страната ни на 2 февруари. Преди да замине, обаче, претърпя малък инцидент. Тя се подхлъзнала на снега и си навехнала китката.

Меган Фокс беше в София с годеника си рапъра Машин Гън Кели. Докато актрисата беше на снимки, ексцентричният изпълнител използваше времето да разпуска в СПА центъра на хотела, в който бяха отседнали, разхождаше се из столичните улици и разгледа малки магазинчета за сувенири. Дори си направи татуировка в тукашно студио. За разлика от него Меган Фокс изобщо не се показа сред хора, движеше се с двама охранители и държеше на дистанция дори снимачния екип.

Микеле Мороне остана до края на снимките вчера. През цялото време неотлъчно до него беше 20-годишната му приятелка Моара Сорио. Тя се занимава с танци, а красотата ѝ е напълно естествена, без силикон, филъри и издути устни. Явно доста го ревнува, защото по време на снимките не го изпуска от поглед, особено при общите му сцени с Меган Фокс. Самият той пък се държи с нея притежателно и сексуално, като често я изненадва със скъпи подаръци като във филма “365 дни”, с който самият той стана популярен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама