Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14756299 www.bgdnes.bg

Треньорът Младен Кръстаич е майстор на скарата

Треньорът на България вече откри сезона на барбекюто, прибра се в Сърбия

Освен производител на ракия националният селекционер на България по футбол Младен Кръстаич се оказа и изкусен майстор на сръбската скара. Това става ясно от публикации на негови авери в социалните мрежи.

49-годишният бивш защитник върти страхотни плескавици, вешалици и ущипци на жарта. За тези му способности Кръстаич получава множество похвали в родината си. На кадър се вижда как Младен е главният готвач край голяма пещ. Гол до кръста и по джапанки, в едната ръка Кръстаич стиска щипките за скара, а в другата вдига наздравица с ракийка сред приятели. Кръстаич вече откри сезона на барбекютата и през това лято.

Реклама

След като отминаха европейските квалификации с Литва и Сърбия, в които на два пъти завършихме 1:1, селекционерът се прибра в родината си. Вчера той се разходи из популярния защитен природен парк "Бландаш". Именно там Кръстаич държи собствено заведение. Настоящият селекционер на "лъвовете" от години произвежда собствен алкохол и печели от доходоносния бизнес. Неговата ракия е една от най-хубавите в родината му и има куп спечелени награди. Еликсирът се прави в къща с над един век история.

Кръстаич е известен сред своите приятели и като много голям купонджия. Треньорът често се изявява като музикален изпълнител по частни партита. Неотдавна Кръстаич хвана микрофона и пя заедно с турбофолк легендата Миле Китич.

Тези дни се появиха информации, че селекционерът на България ще напусне поста си и ще поеме националния тим на Босна и Херцеговина. Вчера от Българския футболен съюз отрекоха това и го определиха като измислица. Бившият сръбски национал пое "лъвовете" преди година, а договорът му с БФС изтича след 12 месеца. "Целта пред Кръстаич е класиране за Евро 2024", обяви гръмко при представянето му шефът на централата Борислав Михайлов. След 4 мача в групата обаче нашите имат само 2 точки. На 10 септември България гостува на Черна гора в Подгорица.

Четете още

Кръстаич пуска двама "сини" в центъра

Кръстаич пуска двама "сини" в центъра

Сърбия решава съдбата на Кръстаич

Сърбия решава съдбата на Кръстаич

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама