Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14839995 www.bgdnes.bg

Футболисти играят във филма за Гунди

Изненади в актьорския състав

Легендите Бабангида и Копи влизат в ролята на рефери 

Футболисти стават актьори в новия филм за Георги Аспарухов.

Снимките на лентата за Гунди текат в момента, като очакванията са премиерата на голям екран да бъде в началото на следващата година.

Изненадващо в актьорския състав влизат двама бивши футболисти на "Левски", които са със статут на легенди в сърцата на "сините" привърженици. Това са Емил Ангелов-Бабангида и Милен Коприваров, наричан галено Копи. Във филма и двамата ще играят ролята на рефери, като Коприваров ще е главен съдия, а Ангелов ще развява флагчето като страничен.

Реклама

Двамата футболисти имат епични моменти в кариерите си. Коприваров отбеляза победния и единствено гол, с който "Левски" елиминира френския "Оксер", за да влезе в груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. Това се случва през септември 2005 г. През ноември същата година Ангелов вкарва победния гол срещу "Динамо" (Букурещ) в продължението на мача и "сините" печелят с 1:0.

За участието им в продукцията става ясно от снимки, на които двамата позират с актьора Павел Иванов, който ще изиграе главната роля и ще влезе в образа на Гунди. На кадър до тях е актьорът Христо Пъдев, който ще се превъплъти в легендата на "Левски" Христо Илиев-Патрата.

Продуценти на лентата са Иван Христов и Андрей Арнаудов, а продукцията "Гунди - легенда за любовта" е с бюджет от 4 млн. лв., осигурени от частни инвеститори.

Четете още

52 Г. СЛЕД КАТАСТРОФАТА! Алфа ромеото на Гунди сее проклятие

52 Г. СЛЕД КАТАСТРОФАТА! Алфа ромеото на Гунди сее проклятие

Вдовицата на Гунди за филма: Уплашена съм!

Вдовицата на Гунди за филма: Уплашена съм!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама