Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14874190 www.bgdnes.bg

5 начина как да протакате работната седмица

В понеделник вероятно често гледате през прозореца на офиса, спомняте си почивните дни и си мечтаете да сте навън, на свеж въздух или да сте вкъщи, в уютното легло?

Ето как да направите така, че работната седмица да изтече, без дори да сте усетили, че сте били на работа.

Реклама

1. Намерете работа, която ви харесва или започнете да работите по интересен проект на сегашната си работа. Всеки иска да има работа, която обожава. Всеки ден да отиде с огромно желание и да чака с нетърпение следващия работен ден. Това може да се случи, дори без да напускате сегашната си работа. Просто открийте нещото, което ви кара да се чувствате удовлетворени и се занимавайте с него. Открийте възможности за обучение, за да ви бъде по-лесна и съответно по-приятна работата всеки ден.

2. Отделете едно от чекмеджетата на бюрото си за храна

Шоколадът е най-доброто средство, за да подобрите настроението си. Старайте се винаги да имате един в бюрото си за спешни случаи. Също така се запасете със здравословни закуски, които да ви дават енергия за деня.

3. Провеждайте 5-минутни разговори с колегите

Трябва да се забавляваме по време на работния ден, защото това намалява стреса и прави деня ни по-приятен. Задайте въпрос на някой колега, който не е свързан с работата, за да започнете разговор.

4. Правете си разходки. Не седете цял ден на бюрото, станете и се раздвижете!

Разхождайте се по време на обедната почивка или си направете кратки разходки, след като приключите с важна задача. Това ще ви даде енергия и ще ви отърси от стреса.

5. Правете си подаръци в края на седмицата

Поставяйте си различни цели всяка седмица и ако се справяте с тях, си подарявайте нещо в края й. Така ще чакате с нетърпение да стане петък и цялата седмица ще мине по-бързо.

Четете още

Топ 5 летни храни за здраво тяло

Топ 5 летни храни за здраво тяло

Топ 5 функции за спортни залози, които трябва да опитате

Топ 5 функции за спортни залози, които трябва да опитате

Реклама
Реклама
Реклама