Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15012962 www.bgdnes.bg

След блудство: Изведоха сирачетата Рали и Гери от дома им

Никой не знае къде са децата, бабата е с рак на кожата

Доли ЛУКАНОВА

Изведоха сирачетата Рали и Гери от дома на баба им в София! Намесата на социалните служби се налага след сигнал за блудство с по-голямото дете - Ралица.
"Докато са си играли на площадката, се е появило друго семейство. Запознали са се с бабата. По-късно става ясно, че бащата е блудствал с по-голямото момиче - Рали. И двете деца са отведени в защитена среда. Никой не знае къде са", съобщиха пред "България Днес" от благотворителната фондация "Подай ръка - заедно за по-добро бъдеще".
Малката Гергана преживява травма за цял живот на крехка възраст. Детето губи баща си пред очите си в края на миналата година. Докато двамата са в асансьора, спира токът и засядат. Опитвайки се да реши проблема, бащата на 6-годишното тогава момиченце пропада в шахтата. Откаран е в болница с много тежки травми и за съжаление издъхва. Майката на русия ангел въобще не се интересува от нея, затова баба Ани, която също е останала рано сирак, поема грижите за внучката си. Възрастната жена се грижи и за другата си внучка Рали, която също е останала без родители. Жената едва свързваше двата края. След като историята й излезе на бял свят, вълна от съпричастност заля семейството. Предложиха на 53-годишната Ани нова работа и битовите им сметки бяха изчистени.
"Всичко вървеше добре за тях, но за съжаление се е стигнало до най-лошото. Децата едва ли ще бъдат върнати на баба им. Шансът е много малък. Жената е много добра, но трудно се справя. Тази година й е открит и рак на кожата", допълват от "Подай ръка".
След зловещия инцидент и намесата на социалните съдбата на двете братовчедки не е ясна. Единственото сигурно е, че момиченцата ще бъдат разпитани в синя стая. Цeлтa нa тези помещения е да успокояват децата и пред разследващите да могат да споделят за проблеми и тежки преживявания.

Четете още

Сирачето Гери смени болницата с детска градина

Сирачето Гери смени болницата с детска градина

Спасиха от мизерията малката Гери

Спасиха от мизерията малката Гери

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама