Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15028265 www.bgdnes.bg

Скандал! И Тити обръснал главата на гадже за наказание, защото му изневерило (Видео)

Видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от Скандау, че лично е подстригал насила жена, обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение сред потребителите.

Президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов разказа в подкаста "При ТоТо", че остригал косата на 16-годишното си гадже, за да я "накаже".

Реклама

Тити разказва, че бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки. 

„Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, разказва със задоволство Тити Папазов.

Историята продължава с появяването на съсед, който идва да провери какво се случва в апартамента, мислейки си, че става въпрос за изнасилване, заради виковете на момичето. Папазов го попитал какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което той отговорил "ще я убия!"

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам", разказва, че е отговорил на съседа си Тити, на което цялата публика, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни аплодисменти.

През цялото време, докато Тити разказва подробностите за подстригването на момичето, Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях.

Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи социалните мрежи едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена жена.

Реклама

Припомняме, че преди дни широк обществен отзвук предизвика случка от 26 юни, при която 18-годишно момиче от Стара Загора било пребито, нарязано с макетен нож и обръснато от 26-годишен мъж.

Вчера хиляди в цялата страна се събраха на протести заради обезобразеното момиче в Стара Загора.

Протести в цялата страна започнаха в 18 часа с искане за справедливост след случая с пострадалото на 26 юни 18-годишно момиче, което бе нарязано с макетен нож от приятеля си. Вчера Районният съд в Стара Загора остави в ареста Георги Георгиев по обвинение, че е заплашил с убийство 18-годишното момиче, което той напада и обезобрази.

Ден след като видеото се завъртя в социалните мрежи, всички клипове от YouTube канала на Йонислав Йотов бяха изтрити.

Кристин Йотова, съпругата на Йонислав Йотов - Тото го защити в мрежите.

Публикуваме позицията и без редакторска интервенция:

Добре бе, аз имам толкоз доста въпроси, че не знам от кое място да стартира? Как е допустимо да извъртите по този начин нещата, че отново Тото да ви е отговорен? Как е допустимо да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е позор? Не виждате ли този човек по какъв начин приказва за жена си на всички места! Не виждате ли с какво трогване, обич и отдаденост към нея и фамилията си. Та аз пребивавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам. Винаги оказва помощ на майки с колички, на хора попаднали в обстановка

на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … мозъка ми не го побира вие какъв го направихте! И в този момент е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим единствено, с цел да не ни атакуван няколко дребни, неудовлетворена от живота душици. Та Тото не стопира да изяснява на сина си, че жена не се удря, не се наскърбява и освен на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте? Човекът даже не е разказал лична история? Бил се засмял на някаква история на някакъв различен човек. Извинете, вие не сте се смяли в никакъв случай на някакви нелепи истории и вицове ли? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се чака, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е склонен ли? Или да се заяжда с тях? Та нали следователно, никой няма да пристигна, никой няма да си опише историите, никой няма да се разкрие, с цел да видите вие! И за какво за Бога ви е отговорен водещия за грешките на госта въобще? Кога в БТВ или Народоосвободителна въстаническа армия са били отговорни водещите, поради това, че някой политик, примерно, приказва откровени неистини в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава естрада на тези … “

Ааа и различен въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее отлично бе Тото, ти даде естрада за тази мъдрост “?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, съзнателно и целеустремено, човек в нещо, което не е ( в тази ситуация, че поддържа насилието или е принудител ), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко създание, което не го заслужава! Виеее сте също толкоз изроди! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или гибел ” пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и незабавно е плюл по Тото, тъй като е заплашителен родолюбец, но ето, че живота го слага в обстановка и какво да забележим - урод. Ей по този начин Господ и вас ще ви сложи пред тестване и ще разберете какъв брой дребни душици стее, само че аз към този момент го знам!

Та нали на следващия ден някой ще стрелне с револвер през прозореца, ще стане пакост и АЙДЕЕЕ отново Тото е отговорен, тъй като Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие съществено ли не виждате какъв брой е неуместно? Не може за всяка преживелица Тото да е отговорен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкоз сполучливо.

А вие се замислете в действителност ли сте изцяло праведни и чисти, че в никакъв случай не сте се засмяли на нещо неправилно. Смехът не те прави принудител, не те прави неприятен човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате в действителност какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, по този начин както плюят мишите - гласно!, тъй като не знам този човек по какъв начин устоя. На мен ми писна да си мълча!

Под поста на Кристин Йотова, коментира и жената до Наум Шопов - Теа Минкова.            

Подкрепям ви, семейство! Преди няколко дни си затвърдих мнението, що за човек е Тото и що за родител иска да бъде (и е!). Вие сте пореден пример и спокойствие за мен, че с ЛИЧНИЯ си пример възпитавате двете си дечица, да бъдат човеци. Въпросната история е Ужасна и НЕ, по никакъв начин не подкрепям разказаното от Тити..но не подкрепям и цялата негативна вълна, която се стоварва върху Тото. ТОВА СЪЩО Е АГРЕСИЯ и това също е една от причините да излезем на улицата с дъщеря ни, написа Теа Минкова.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Четете още

Майката на нарязаното момиче с над 400 шева проговори: Тя е затворник в себе си, в кошмара си!

Майката на нарязаното момиче с над 400 шева проговори: Тя е затворник в себе си, в кошмара си!

Пак арестуваха Георги, отрича да е нарязал с макетно ножче 18-годишното момиче с над 400 шева

Пак арестуваха Георги, отрича да е нарязал с макетно ножче 18-годишното момиче с над 400 шева

Реклама
Реклама
Реклама