Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15084243 www.bgdnes.bg

(Видео) Арестуваха Динко от Ямбол, ловецът на бежанци бие и плюе по просяк

Ловецът на мигранти "излекува" с шамари инвалид менте пред магазин в Равда

Полицията арестува Динко Вълев от Ямбол за проявена агресия на обществено място.

Мярката е следствие от видеоклип, който самият Динко публикува в социалните мрежи. Случката се разиграва пред магазин в морското градче Равда. На кадрите се вижда как голият до кръста Динко, известен и като "ловеца на мигранти", удря плесница на мъж в инвалидна количка, чиито крака са покрити и се създава внушението, че са ампутирани от коленете надолу.

"Защо лъжеш, ве? Защо лъжеш хората, че нямаш крака?", пита ямболията в култовото видео, докато уж безкракият мъж става и започва да събира стотинките от земята. Това още повече ядосва Динко, който поради тази причина удря просяка по главата и го плюе, попречвайки му да вземе парите.

Реклама

Служители от Районното управление на полицията в Несебър са се самосезирали заради видеото и са образували досъдебно производство за хулигански действия. 36-годишният Вълев е задържан за срок от едно денонощие, като освен това е дал и обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице.

Освен това Динко припомни, че просякът е досущ като онзи, който преди дни беше "без ръка" и е разобличен от бургазлията Красен Парушев да се прави на безрък Ц чрез специален колан, в който скрива ръката си така, че отвън да изглежда все едно я няма. С решение, прието миналата година от Народното събрание, просията е легална редом с проституцията и няма законов начин тези измамници да бъдат наказани от полиция или каквито и да е органи на реда.

Динко написа още в социалните мрежи, че мнимият ивалид е имал събрани около 50 лева, които ямболията раздал на децата в магазина.

Четете още

Динко си има расов кон

Динко си има расов кон

Динко ПРОГОВОРИ за катастрофата

Динко ПРОГОВОРИ за катастрофата

ПРОЕКТ! Динко прави партия, атакува парламента!

ПРОЕКТ! Динко прави партия, атакува парламента!

(ВИДЕО) Динко се ПРЕБИВА ЗРЕЛИЩНО с АТВ

(ВИДЕО) Динко се ПРЕБИВА ЗРЕЛИЩНО с АТВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама