Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15179573 www.bgdnes.bg

Чалгата не прощава! Норвежците в ЦСКА въртят гьобеци в дискотека

Хайнц и Линдсет въртят гьобеци, замерят ги с пачки

Чужденците на "Армията" отново вилнеят по Студентски град, май затова падат

Норвежките футболисти на ЦСКА станаха чалгаджии!

Фенове разкриха как Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц въртят гьобеци в популярно столично заведение. Двамата футболисти явно вече добре познават нощния живот в София и грабят от него с пълни шепи. Чалготеките в Студентски град отново са притегателна сила за чужденците на "червените", които се представят трагично на терена от началото на сезона. Особено активен в купона е Линдсет, който свири на барабанчета на фона на мазна чалгия. В това време негови авери бършат потното му чело с едри банкноти, докато норвежецът продължава да "свири".

Реклама

Линдсет дойде през миналия сезон в ЦСКА с големи надежди и е неизменен титуляр в отбора. Норвежецът започна със силни игри в началото, но постепенно се потопи в българската действителност и формата му постепенно спадна. От началото на сезона халфът е един от най-слабите на терена. Неговият авер Тобиас Хайнц дойде по-късно в отбора, но и той явно се е приспособил добре към живота в София. Все пак дребничкият халф все още се представя добре в мачовете и е един от малкото любимци на феновете в настоящия отбор. Феновете на ЦСКА са разделени в реакциите си за "изявите" на Линдсет и Хайнц по чалготеките. Някои защитават норвежците, че най-вероятно са купонясвали в почивния си ден и в това няма нищо лошо. Други отбелязват, че двамата добре са се "адаптирали" и това си личи по изявите им на терена.

Купоните по чалготеките и в Студентски град не са нещо ново за футболистите на ЦСКА. През годините неведнъж играчи на "червените" са купонясвали там след знакови победи. Най-големите партита ставаха след победите над "Левски", които се бяха превърнали в традиция за известен период от време. В един от случаите за футболистите пя чалга звездата Анелия, която получи като подарък фланелка на ЦСКА.

Студентски град е любимо изкушение най-вече за чужденците в българския футбол, които често се забавляват в меката на чалгата. За съжаление, в момента цесекарите няма какво да празнуват, тъй като се представят много слабо от началото на сезона. Това доведе до крайни действия на феновете, които след всеки мач са близо до саморазправа с футболистите. Преди броени дни ултраси нарязаха гредите на стадиона и изписаха "Срам и позор" на входа на съблекалнята.

Четете още

Хайнц вкарал най-красивия гол

Хайнц вкарал най-красивия гол

Скандали тресат съблекалнята на ЦСКА

Скандали тресат съблекалнята на ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама