Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15200861 www.bgdnes.bg

Гадател предупредил Алексей Петров за атентата още в неделя

Това е нов вид политическо убийство, не вярвам, че ще го разкрият, казва Даниел Делчев - Дидо

Даниел Делчев - Дидо бе участник в риалити шоуто по Нова тв - "Биг брадър". Преди пандемията потъва вдън земя за повече от 10 месеца, след като заминава със своя приятелка на екскурзия в арабските емирства. Интерпол го пуска за издирване, след което е разпространена информация, че е задържан заедно с още двама българи. "Тръгнах да търся баща си, който се оказа голям клечка в арабския свят. Имах среща с шефа на неговата охрана, когато ме обградиха 20 джипа и изскочиха командоси. Арестуваха ме, а обвинението ми бе за опит за преврат. Искал съм да сваля тамошното правителство. Кой тръгва да прави подобни неща по джапанки", разказва риалити героят. Беше арестуван, а след това освободен благодарение на Алексей Петров. "Той ми помогна и ме освободиха. Направи го благодарение на собствените си връзки и контакти, които бяха многобройни", твърди Дидо. Оттогава двамата с Алексей имат много общи истории и Даниел му става един от най-доверените приятели. Преди няколко години Даниел открива, че има гадателски възможности и може да предвижда бъдещи събития. За това използва карти Таро. Самият Делчев твърди, че всяка седмица е предсказвал бъдещето на Алексей Петров и той се е вслушвал в съветите му.

Реклама

- Г-н Делчев, какви бяха отношенията ви с Алексей Петров? Разбрахме, че тези дни ще ви викат на разпит в ГДБОП по случая с убийството му?

- Говорих с Алексей в неделя. Той ми е като втори баща. От години работя с него, той е от малкото хора, които ми помогнаха да се измъкна от затвора. Но и не само това. Аз имах дарбата да виждам какво ще се случи в бъдещето и всяка седмица му представях прогноза за него самия. Тук в това убийство видях, че е свързано с власт и пари. Казах му в неделя: "Човек, ще има убийство покрай теб за власт и пари тази седмица, внимавай!". При него се показваше картата, защото аз виждам на карти Таро, показваше се, че е замесена картата на любовта. Излезе и картата на Смъртта.

- Как започнахте да се занимавате с карти Таро?

- Преди три години Алексей ме нави да започна да гледам на тях, тъй като смяташе, че имам дарба. Много от нещата, които казвах, се сбъдваха. И така в мрежите натрупах над 80 000 последователи. Алексей видя тази дарба в мен и ме накара да правя безплатни лайфове, за да помагам на хората. Самият той искаше да го правя с него и дори ми даваше по 3000 лева на месец, за да съм му "гледач". В продължение на три години го правеше до онзи ден. Аз съм от малкото хора, които се караха с него и дори веднъж се шегувахме, че ми е лична охрана. Веднъж дори го уволних, но всичко беше на майтап, разбира се.

- Като казвате охрана, познавате ли охранителите му, с които той се движил постоянно?

- Не. Нашите срещи бяха много потайни, за тях не се знаеше нито предварително, нито по друг начин. Според мен точно от личната му охрана идва предателството към него и оттам нещата се получиха така фатално. Неговите хора го предадоха!

Реклама

- Те ли са физическите убийци, или има наемен килър?

- Първо си е предателство от близки хора до Алексей. Предсказанието ще ви изпратя за новата седмица, което му направих. Той реагира само с: "Добре, ще внимавам". Допълних му, че картите показват от какво естество ще бъде предателството, замесена е жена и любов. Така смятам, че е станало убийството. Всяка една карта се прави в комбинация и показва точно какъв е проблемът и откъде тръгва. При него показваше любовно предателство и убийство от любов. Освен че си правя извода, че става дума за любов, падна му се картата на Страшния съд, а това означава, че нещо е надробил в миналото и сега ще си плати за стари грешки. Това е версията на 99%, предателство от страна на жена, смятам. Жената е използвана, не е знаела почти нищо най-вероятно. Грешката му е, че се е предоверил на тази жена. Обаче тук искам друго да кажа - това убийство не е като в миналото - разпределение на територии, то е политическо. Нов вид убийство е това, не като при мутрите.

- Какъв е бил последният ви разговор?

- Ние не си говорихме за личния му живот, а за нещата, които го вълнуваха, а те бяха многообразни. Той се интересуваше дали ще стане пак шеф на ДАНС. Казах му, че няма да стане. Преди седем месеца бях на лична среща с него да му гадая и ме пита - "Предлагат ми да направя една работа, ама се чудя да се съглася ли". Казах му тогава, че картата му се падна още тогава за първи път на Смъртта. Казах му да не го прави. Следващият път, когато му се падна картата на Смъртта, беше в неделя.

- Мислите ли, че ще се разкрие убийството?

- Не. Говорим за политическо ниво убийство. Алексей го подценяваха, а той знае много неща, опасен става и за много хора, а и беше много добър манипулатор. Беше като нож с две остриета за много хора. За мен властта и влиянието, което искаше да има, му изядоха главата. Казвах му винаги, че това не е за него и ще свърши зле. Но не ме послуша.

Четете още

Убийството на Алексей Петров поръчано от чужбина! Близкият му приятел Марчело Джотолов с важна информация

Убийството на Алексей Петров поръчано от чужбина! Близкият му приятел Марчело Джотолов с важна информация

Вижте последните папарашки снимки на Алексей Петров

Вижте последните папарашки снимки на Алексей Петров

Търсят връзка между Алексей Петров, Къро и брат Галев

Търсят връзка между Алексей Петров, Къро и брат Галев

Вижте какво разкри в последното си интервю убитият Алексей Петров

Вижте какво разкри в последното си интервю убитият Алексей Петров

Реклама
Реклама
Реклама