Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15622689 www.bgdnes.bg

Христо Стоичков откровен: Мястото на внуците ми е в България

Камата се погрижи за образованието на първокласничката Миа

Футболната легенда Христо Стоичков иска внуците му да са възпитани така, че един ден да живеят и работят в България. Наследниците на Камата трябва да донесат знанията си у нас и да ги прилагат за развитието и по-добрия живот на хората. Това признава самият носител на "Златна топка".

Засега Христо и съпругата му Мариана имат само една внучка - Миа Кристина Айкут Стоичкова, дъщеря на Михаела и бившия й вече съпруг Айкут. Днес Миа, която е кръстена на баба си Мариана, е първокласничка в България, макар да е родена в Маями. Още с появата й щастливият дядо обяви, че се е погрижил за бъдещето й, имайки предвид, че е заделил специален фонд за образованието й. В това, че между Миа и дядо й има невероятно силна връзка и любов, никой не се съмнява, то си личи в топлия поглед на Камата всеки път, когато е край момиченцето.

Реклама

По-малката щерка на Модерния ляв – Христина, още не го е дарила с внуче. Тя се е разведе със съпруга си Лука по-малко от две години след пищната сватба, на която се врекоха във вечна любов. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители.

Самият Христо Стоичков от години живее със семейството си в Маями, където работи като телевизионен журналист и има бизнес. От известно време той прекарва доста време и в родината, най-вече в къщата си в Етрополе. Както е известно, участва и в няколко реклами, върти бизнес с месо и колбаси, произвежда алкохолни напитки, а и има собствена марка за облекло.

"Животът ми даде шанс да отида в чужбина, да видя как стоят нещата там - коментира Камата. - Същото искам аз да осигуря на внуците си. Да се развиват, да учат, да знаят как стават нещата в истинската демокрация. Но искам един ден да се върнат в България, да донесат опита и знанията си тук и да ги използват за развитието на страната ни, за по-добрия живот на хората."

Четете още

Стоичков и Михтарски заедно на СПА

Стоичков и Михтарски заедно на СПА

Стоичков си спомни за Туньо

Стоичков си спомни за Туньо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама