Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15786377 www.bgdnes.bg

ПРЕЖАЛИ КУЗМАНОВ! Златното момиче Християна Тодорова с ново гадже

Християна Тодорова бързо намери любовта след раздялата с тенисиста Димитър Кузманов

Отново влюбена е бившата ни грация Християна Тодорова. В това се убедиха вездесъщите папараци на "България Днес", които уловиха бившата гимнастичка да си гука сладко-сладко с новото си гадже.

Реклама

Бронзовата медалистка от ансамбъла на олимпийските игри в Рио, Бразилия, бе засечена в една от най-популярните пицарии в центъра на София. Вместо традиционната за Италия храна обаче двойката заложи на леко хапване - салата.

Тодорова и новият й са седнали един срещу друг и разменят палави погледи. Християна не спира да гледа влюбено към събеседника си. Бившата грация буквално сияе, докато новото й гадже не спира да бъбри. С всяка изминала дума усмивката по лицето на красивата ни спортистка става все по-голяма. Отдалеч си личат флуидите между двамата. Чувствата и любовта между Християна и гаджето й може да се усети от километри.

Кой точно е новият на Християна, не е ясно. Според слуховете той също е спортист. И двамата с гимнастичката се познават още от лагерите на националните отбори, но Тодорова мълчи поне засега и дори не е обявила, че има нов мъж в живота й.

Откога датира връзката на грацията с тайнствения мачо, също не се знае. Но най-вероятно любовта им е прясна.

Само преди месеци Тодорова се раздели с рекордьора по победи за купа "Дейвис" Димитър Кузманов. Тенисистът и Християна бяха заедно повече от 3 г., но изненадващо за мнозина слагат край на връзката си, както "България Днес" първи писа през миналата седмица.

Четете още

РАЗДЯЛА! Най-известната спортна двойка Димитър Кузманов и Християна Тодорова се разпадна

РАЗДЯЛА! Най-известната спортна двойка Димитър Кузманов и Християна Тодорова се разпадна

Християна Тодорова на кафе по женски

Християна Тодорова на кафе по женски

Реклама
Реклама
Реклама