Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15787020 www.bgdnes.bg

Мистерия с тото милионера от Козлодуй

  • Не е поискал печалбата си 
  • Още никой не е потърсил рекордния джакпот, победителят може да не знае, че го е спечелил

Пълна мистерия цари около това, кой е новият тото милионер. Никой не знае кой е човекът, грабнал огромната сума, която още не е потърсена.

Реклама

"Доколкото ми е известно, все още никой не е потърсил печалбата си. Никога не съм пускала фишове и не знам как стоят нещата, но започвам да подозирам, че победителят дори не знае, че е спечелил или по погрешка е изхвърлил фиша си", казаха пред "България Днес" от общината в Козлодуй.

На 26 септември стана ясно, че България има нов тото милионер, при това с втора по размер сума, спечелена по този начин. Удареният джакпот в най-популярната игра 6 от 49 за 76-ия тираж бе 9 667 090 лв.

"България Днес" се свърза с Българския спортен тотализатор, които отказаха да предоставят информация за победителя. От тотализатора съобщиха, че печелившият фиш е подаден в Козлодуй и все още очакват неговия притежател в централата в София.

Печалба се изплаща само срещу представяне на валидна квитанция за залог. Трябва да се внимава, защото квитанцията може да стане невалидна, когато уникалният баркод е нечетим, когато е скъсана или увредена по друг начин. Победителят може да потърси печалбата си до 45 дни след преустановяване на продажбата на талони за участие в играта, разказаха от тотото.

"Знам, че големият победител е подал фиша си от пункт на автобусната спирка в центъра на Козлодуй, но никой не знае кой е той. Новината с тото милионера е сред най-обсъжданите теми в града и дори си правим вътрешни предположения кой е късметлията", каза пред "България Днес" Людмил Гигов, председател на пенсионерски клуб "Мъдри сърца и приятели" в града.

Четете още

Тото милионер продава дюнери

Тото милионер продава дюнери

Тото милионерът с нова къща
Тото милионерът с нова къща

Тото милионерът с нова къща

Реклама
Реклама
Реклама