Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15844943 www.bgdnes.bg

ПРОГОВОРИ битата прокурорска съпруга: Не съм жертва на домашно насилие!

Първо интервю даде Биляна Михайлова - съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея. Биляна, която в момента се намира в болница, отрича да е жертва на домашно насилие. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой, Стоян Нешев разговаря със съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие. Свързваме се с нея през видеовръзка, тъй като е в болница.  

Реклама

"В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания. Синината под окото ми най-вероятно е следствие от удара от падането. Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото. Не е от побой тази синина", категорична е съпругата на прокурора в интервю от болничното легло пред Нова телевизия. 

"Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство. Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор, се е обадила на 112. Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах или загубих равновесие. Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял", отсича Михайлова. 

"Синът ни Васил категорично не е израснал в семейство с насилие. Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата."

Четете още

Прокурорът Бисер Михайлов пребил жена си пред дъщерята (ОБЗОР)

Прокурорът Бисер Михайлов пребил жена си пред дъщерята (ОБЗОР)

Приятелката на прокурорския син смрази мрежата: Пожелавам ви никога да не живеете така, както аз

Приятелката на прокурорския син смрази мрежата: Пожелавам ви никога да не живеете така, както аз

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама