Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16036994 www.bgdnes.bg

Най-секси БГ тенисистката ЗАБЪРСА аржентинец

Ани Вангелова лудо влюбена в колегата си Андреас Пасути

Считаната за една от най-сексапилните български тенисистки Ани Вангелова май ще стяга аржентинска сватба. 30-годишната хубавица върти страстна любов със свой аржентински колега, научи ексклузивно "България Днес". Неговото име е Андреас Пасути. 

Двойката е заедно от миналата година, но досега Ани не бе афиширала връзката си. Брюнетката дори ходи при любимия си в Южна Америка. Българката е била част от празненствата миналия декември, когато арженентинският национален отбор по футбол начело с Лео Меси стана световен шампион.

Реклама

"Моята любов", обявява публично в инстаграм Андреас. "Обичам те", отвръща Ани.

28-годишният Пасути не може да се похвали с някакви кой знае какви успехи на корта в професионалната си кариера. Най-високата позиция, до която е достигал, е 1562-ра в мъжката АТП ранглиста. В момента се изявява повече като треньор и преподава уроци по тенис. 

30-годишната Ани е родена в София, а баща й Живко Вангелов е бивш състезател по борба класически стил, двукратен европейски и световен шампион.

Чаровната ни тенисистка преди няколко години разби сърцето на сина на сръбската турбофолк звезда Лепа Брена - Стефан. Той дори й посвети песен, озаглавена "В друг живот", която определи като автобиографична за отношенията им.

"Тя беше моята голяма любов, единствена и до днес. Ангажиментите ни ни разделиха. Тя пътуваше много, аз също гонех своите си неща", разказва откровено наследникът на Лепа Брена.

Любовта между Ани и Стефан започнала преди години в Сърбия, където Вангелова тренирала при сръбската легенда в тениса Слободан Живойнович, съпруг на Лепа Брена и баща на Стефан, разказват близки до семейството пред "България Днес".

"Малко ми тежи, че ме определят като секссимвол. Не знам защо хората смятат така. Ако трябва да съм честна, предпочитам да ме сравняват с Шарапова не по сексапил, а по игра в бъдеще", споделя Ани. Тя не крие, че се познава добре и с Григор Димитров, с когото са тренирали заедно в Испания преди години, а сега се радва на успехите му. 

За последно преди десетина дни Ани Вангелова достигна до осминафиналите на клей турнира в Ираклион, Гърция, с награден фонд 15 хиляди долара. Поставената под №7 българка надделя срещу словенката Никола Даубнерова с 6:4, 7:5 след два часа и 12 минути, но след това отпадна от рускинята Милана Жабраилова. Вангелова е 775-а в световната ранглиста, а най-доброто й класиране е 685-о място.

Четете още

Вангелова секси пред огледало
Вангелова секси пред огледало

Вангелова секси пред огледало

Можете ли като Ани Вангелова?
Можете ли като Ани Вангелова?

Можете ли като Ани Вангелова?

Реклама
Реклама
Реклама