Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16128771 www.bgdnes.bg

Жената на Христо Кидиков-Кидика страда от магнитните бури

Децата ме уморяват, а не северното сияние, откровена е Никол Станкулова 

"Жена ми се чувства зле от слънчевите изригвания и идващите с тях магнитни бури. Не може да спи, замаяна и напрегната е, боли я от лявата страна, където е оперирана от жлъчка. Водих я на лекар, за да проверим дали всичко е наред, и се оказа, че е на нервна основа."

Това разказа пред "България Днес" певецът Христо Кидиков по повод северното сияние, което наблюдавахме у нас. Червеното небе е необичаен феномен за нашите географски ширини, но в неделя се случи и изненада мнозина. Според синоптици от днес предстоят и няколко дни със силни магнитни бури

Реклама

"Виждал съм много северни сияния при пътешествията ми в Русия и Швеция, но никога не съм допускал, че такъв феномен може да се види у нас. Това е категорично доказателство, че се променят поясите и сезоните", споделя Кидиков.

Северното сияние по никакъв начин не е повлияло на здравословното състояние на естрадната легенда, но съпругата му преживява тежко всички необичайни явления.

"Жена ми е много чувствителна и всяка магнитна буря или леко земетресение й се отразяват много зле. Неспокойна е, вие й се свят, боли я глава и какво ли още не", разказа загриженият музикант.

Никол Станкулова отрича северното сияние да й влияе по някакъв начин. Синоптичката споделя, че от много ангажименти, с които е натоварена, дори няма време да осмисли дали природните явления й се отразяват по някакъв начин.

"Чувствам умора, но всеки човек с две малки деца се чувства изтощен и без северното сияние", иронично сподели пред вестника синоптичката.

Според Станкулова слънчевите изригвания се отразяват негативно само на малък процент от хората и сред нейните близки и познати, за щастие, няма никой, който да се е почувствал зле.

Кардинално се различава мнението на Кидика, който категорично заяви: "Кървавото небе е сигурен знак, че планетата ни отмъщава, тъй като не сме добри самаряни. Замърсяваме, стопанисваме я лошо и ще си сърбаме попарата" - категоричен е знаменитият певец.

Четете още

Христо Кидиков  стана на 77 г. Посреща празника с децата и внуците

Христо Кидиков стана на 77 г. Посреща празника с децата и внуците

Христо Кидиков: Ще си даря новата пенсия на парламента!

Христо Кидиков: Ще си даря новата пенсия на парламента!

Реклама